Skip Navigation Links

BAŞKAN TOSYALI'YA YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Tosyalı, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.

BAŞKAN TOSYALI'YA YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun'a yeni bir ulaşım ağı kazandıracak olan "Bisiklet Yolu" projesi ile yılın Belediye Başkanı seçildi.
Güzel olan İskenderun'u daha da güzel bir hale getirmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,şunları kaydetti:
"Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkımızın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre "Bisiklet Yolu" Projemiz ile yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görülmüş bulunmaktayız.
İSKENDERUN'A DEĞER
Her daim bizlerden desteğini eksik etmeyen değerli hemşerilerime ve Kent & Başkan Dergisi ekibine teşekkür ediyor, değerli hemşerilerimize en iyi hizmeti verme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğimizi bir kez daha tekrarlıyorum. İskenderun'a Değer "
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet