Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HELİN, GELİŞİM HASTANESİ’NİN GURUR KAYNAĞI OLDU

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)’yi kazanan Helin Köse, İskenderun Gelişim Hastanesi Ailesi’ne büyük mutluluk yaşattı.

HELİN, GELİŞİM HASTANESİ’NİN GURUR KAYNAĞI OLDU

Sağlık   A+a-

 2021 yılı Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda büyük bir başarı elde ederek, ilk 3000 öğrenci arasına giren ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)’yi kazanan Helin Köse, İskenderun Gelişim Hastanesi Ailesi’ne büyük mutluluk yaşattı.
 
Hastanenin sevilen personeli Hüseyin Köse’nin kızı olan Helin Köse’yi makamında ağırlayarak tebrik eden İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, Helin Köse’ye kurum adına steteskop hediye etti.
 
Helin’in başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başhekim Uzm. Dr. Emin Turhan, “Kurumumuzun sevilen ve başarılı personellerinden Hüseyin Bey’in kızı, büyük bir başarı örneği göstererek tıp fakültesini kazandı. Helin’in hem hastam olması, hem sevdiğimiz bir personelimizin kızı olması ve bir kız çocuğu olarak bu başarıyı yakalaması bizim için büyük gurur kaynağı oldu. Helin kızımızın vatanına ve milletine çok faydalı bir insan olacağını düşünüyorum. Eğitim sürecinde Gelişim Hastanesi Ailesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar