Skip Navigation Links

BAŞKAN GÜVEN, “BURADAN ALACAĞIMIZ SONUÇLAR BİZE IŞIK TUTACAKTIR”

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven 'Yerel Yönetimler Reformu Projesi' kapsamında Anemon Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı.

BAŞKAN GÜVEN, “BURADAN ALACAĞIMIZ SONUÇLAR BİZE IŞIK TUTACAKTIR”Web
TV

Arsuz   A+a-

'Yerel Yönetimler Reformu Projesi' kapsamında Anemon Otel'de düzenlenen “14 Yeni Büyükşehir Belediyesi İçin Katılımcı Yerel Yönetişim Modelinin Geliştirilmesi ve Hayata Geçirilmesi” toplantısına katılan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Yerel yönetişimde katılımcılıkla ilgili daha öncesinde başlatılan ve ön bilgisi verilen bilgilerin devamı şeklinde bir toplantıdayız. Ben Arsuz Belediye Başkanı olarak, ilk günden beri konuşmalarımda iki şeyi vurguladım. Birincisi belediye yönetiminde katılımın olmasını önemsedim, ikincisi de sahiplenmeyi önemsedim. Sahiplenme ve katılım olduğu zaman, yönetimin daha iyi olacağı, hizmetlerin çok daha yerinde ve kısa sürede yapılacağına inandığım için bunu söylüyorum. Burada da Avrupa birliği ve proje destekçileri ile birlikte Arsuz’da, Büyükşehir Belediyesi ve kent konseyinin katıldığı bir çalışmanın olması bizleri sevindiriyor. Buradan alacağımız sonuçlar bize ışık tutacaktır.
Arsuz yeni bir ilçedir. Ben de sabahtan beri sokakları, yolları geziyorum. Şu anda hala 600-700 toz, toprak içinde yollarımız, sokaklarımız var. Gelirken bile dışarda oturamadığını belirten kişiler vardı. Bizim klasik belediyecilik dediğimiz, birçok sorunu çözmek zorundayız. Diğer bir yandan ise çağdaş belediyeciliği beraber götürmek zorundayız. Yeni ilçe olmuş, birçok belde belediyesi ve köylerin birleşmesi ile oluşan bir ilçe olduğumuz için biraz zorlanıyoruz ama Arsuz halkı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği ile daha çabuk daha hızlı aşılacağına inanıyorum,” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BAŞKAN GÜVEN, “BURADAN ALACAĞIMIZ SONUÇLAR BİZE IŞIK TUTACAKTIR” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet