Skip Navigation Links

68 AKSARAY BELEDİYE SPOR :1 İSKENDERUN SPOR :1

İskenderun Spor kalecisi Ramazan Haklı 90-4. dakikada mutlak golü önledi.

68 AKSARAY BELEDİYE SPOR :1 İSKENDERUN SPOR :1

Spor   A+a-

Osman Şahin, 90x6. dakikada attığı golle rakibi Aksaray Belediye Spor camiasını şoke etti..
İSKENDERUN SPOR DEPLASMANDAN 1 PUAN İLE DÖNÜYOR 1-1
TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve hesapları yapan takımlardan 68 Aksaray Belediye Spor ile İskenderun Spor, ligin ilk haftasında Aksaray Dağılgan stadında kıyasiye mücadele etti. Bir hayli sert ve Fatçekişmeli geçen müsabaka 1-1 berabere sonuçlandı. Ev sahibi 68 Aksaray Belediye Spor'un golünü 63. dakikada Fatih Çolak, İskenderun Spor'un golünü de 90x6. dakikada Osman Şahin kaydetti.
Aksaray Dağılgan stadında oynanan ve Serkan Gürbüz, Musa Murat Emre ile Yunus Yıldız hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada her iki takımın geliştirdikleri ataklarda ileri uç adamları gol yollarında başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda temkinli başladı.
Müsabakanın 63. dakikasında İskenderun Spor cezaalanı içerisinde meydana gelen karanbolde, Fatih Çolak, 6 pas çizgisi üzerinde topu filelere göndererek takımı 68. Aksaray Belediye Spor'u 1-0 öne geçirdi.
Kalesinde golü gören misafir ekip İskenderun Spor, rakibine oranla daha fazla atak geliştirirken, Aksaray Belediye Spor'da ani ataklarla galibiyeti korumaya çalıştı.
Müsabakanın 90x4. dakikada Aksaray Belediye Spor'un geliştirdiği atakta Oğuzhan bir anda İskenderun Spor kalecisi Ramazan Haklı ile karşı karşıya kaldı. Oğuzhan'ın şutunda kaleci Ramazan Haklı topu son anda kontrol altına alarak mutlak gölü önledi.
Müsabakanın 90x6. dakikasında İskenderun Spor'un geliştirdiği atakta, Osman Şahin, cezaalanı civarında meşin yuvarlağı 68 Aksaray Belediye Spor filelerine göndererek eşitliği sağladı. 1-1.
Gelen bu golün ardında ev sahibi 68 Aksaray Belediye Sporlular şoke olurken, İskenderun Sporlular da kentine en azından bir puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyordu
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet