Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vekil Özel Belen'i Karış Karış Dolaşıyor

Vekil Özel Belen'i Karış Karış Dolaşıyor

Vekil Özel Belen'i Karış Karış Dolaşıyor

Belen   A+a-

Soğukoluk, Müftüler, İssume, Şekere, Benlidere, Halilbey, Bakras ve Cumhuriyet mahallesinde, muhtar ve mahalle sakinleriyle iki gün süren istişare toplantısı, mahalle sakinlerinden tam not aldı.
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Belen Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz ve Enis Göçmen’in de katıldığı mahalle ziyaret programı gerçekleşti.
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel yaptığı açıklamada; “Tamamlanan ve talep edilen hizmetler üzerine yaptığımız toplantılarda, yaptığı hizmetlerle olumlu dönüş aldığımız için Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e teşekkür ediyorum. Gerçekten hizmet odaklı çalışmalarıyla Belen’in çehresini değiştirdi. Pozitif yaklaşımıyla daha birçok yatırımı Belen’e getirecek gibi. Bizlerde bugüne kadar Başkanımızın hizmet alma anlamında her zaman arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Maddi olarak sıkıntılı bir belediye olmasına rağmen, gerçekten takdiri hak eden bir başkanımız var. Mahallelerimizin eksiklikleri konusunda da notlarımızı aldık. Büyükşehir yetki ve sorumluluğunda olan hizmetleri alma konusunda yetkililerle gerekli görüşmeleri yapacağım. İlçemizde yaşadığımız en büyük sıkıntısı Belen’in coğrafik yapı anlamında yatırıma engel bir arazi yapıda olması. Yinede belediyemiz bu konuda sıkı bir çalışma içerisinde. Belen bizim başımızın üstünde.” İfadelerini kullandı.
Başkan İbrahim Gül’de yaptığı kısa değerlendirmede, “Göreve geldiğim günden itibaren şahsın değil halkın çıkarlarını gözeterek hizmet etmeye çalıştık. Gezdiğimiz sekiz mahallemizde vatandaşlarımızın güzel sözlerine layık olmam şahsımı fazlasıyla onurlandırdı. Hizmet konusunda bizlerinde eksikleri yanlışları olabilir. Büyükşehir belediyesiyle koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. İnşallah en önemli sorunumuz olan merkez mahallelerinin asfalt yol sıkıntısını bir an önce çözüme kavuşturmak. Bizleri sıcakkanlılıkla karşılayan tüm hemşerilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş