Skip Navigation Links

İSKENDERUN SPOR KAHRAMANMARAŞSPOR DOSTÇA

İskenderun Sporlular misafirlerini çiçek ile karşılarken, misafir ekip'te Kahramanmaraş dondurması ikramında bulunarak dostluklarını pekiştirdiler.

İSKENDERUN SPOR KAHRAMANMARAŞSPOR DOSTÇA

Spor   A+a-

 İskenderun Sporlular misafirlerini çiçek ile karşılarken, misafir ekip'te Dünyaca ünlü Kahramanmaraş dondurması ikramında bulunarak dostluklarını pekiştirdiler.
İSKENDERUNSPOR KAHRAMANMARAŞ SPOR DOSTÇA
TFF 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi İskenderun Spor ile 2. Lig kırmızı grup takımlarından Kahramanmaraş Spor arasında oynan müsabaka öncesi ve sonrasında dost hane görüntüler yaşandı.
Payas ilçe stadında yapılan karşılaşma öncesinde İskenderun Sporlular misafirlerini çiçek ile karşılarken, misafir ekip'te Kahramanmaraş dondurması ikramında bulunarak dostluklarını pekiştirdiler.
Karşılaşmayı protokolde izleyen İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile Kahramanmaraş Spor kulüp Başkanı Dr. Mehmet Fatih Ceylan, yeni sezonda bir birlerine başarılar dilediler.
Payas ilçe stadında oynanan müsabakayı İskenderun Spor'un CEO'su Jan Olde Riekerink ile eşi de izledi.
Bu arada İskenderun Spor taraftarları her iki takım futbolcularını kol kola tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet