Skip Navigation Links

Arsuz’da 12 Ay Cennet’i Yaşamak İsteyenlere….

Arsuz’da Kent Meydanı ve Devlet Demir Yolları Kampı karşısında hizmete giren Cennet Restoran Kafe, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Arsuz’da 12 Ay Cennet’i Yaşamak İsteyenlere…. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da Kent Meydanı ve Devlet Demir Yolları Kampı karşısında hizmete giren Cennet Restoran Kafe, kısa sürede büyük ilgi gördü.
Huzur veren konsepti, lezzetli menüsü ve güler yüzlü personeliyle müşterilerini ağırlayan Cennet Restoran, keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.
Mezeleri, balık, et, tavuk ve kıyma çeşitleriyle Arsuz’a değer katan bir işletme olmayı kısa sürede başaran Cennet Restoran Kafe, sadece yaz ayları döneminde değil yılın 12 ayı hizmet verecek.
Yaz aylarının sonuna doğru akşamları serin ve nezih bir ortamda müşterilerini ağırlayan Cennet Restoran, Sonbahar ve Kış aylarının sessizliğinde de müşterilerine lezzetli menüsü ve eğlenceli ortamıyla keyifli anlar yaşatacak.
Bölgenin sevilen ve saygın isimlerinden Hikmet Uz’un işletmeciliğini yaptığı Cennet Kafe Restoran, Hatay mutfağının en lezzetli mezeleri, salata çeşitleri, balık, et ve tavuk ızgara çeşitleriyle büyük beğeni toplarken, alkollü ve alkolsüz içeceklerle serinliği yaşatıyor.
Cennet Restoran İşletmecisi Hikmet Uz yaptığı açıklamada, Yaz aylarının sonuna doğru Arsuz’un en güzel dönemlerine girildiğini hatırlatarak, Sonbahar ve Kış aylarının sessizliğinde huzur ve lezzet arayanları beklediklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da 12 Ay Cennet’i Yaşamak İsteyenlere….  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet