Skip Navigation Links

Güngör: Vergi Oranlarının Sabitlenmesini İstiyoruz

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Güngör: Vergi Oranlarının Sabitlenmesini İstiyoruz

Gündem   A+a-

 Güngör: Ocak ayında aldığımız maaşla Aralık ayında aldığımız maaş yüzde 17 oranında azalmaktadır
 
KAYA: SORUNLARI DİLE GETİRMEYE GAYRET EDİYORUZ
 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.
 
Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ile partililer eşlik etti.
 
Hak İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör “çalışanların ağır vergi yükümlülüğü altında ezildiğini belirterek, vergi oranlarının sabitlenmesini istediklerini” vurguladı.
 
Mehmet Güngör, emekçilerin ciddi sorunları olduğunu belirterek “En büyük sorun, emekçiler ağır vergi yükümlülüğü altında ezilmektedir. Ocak ayındaki aldığımız maaşla Aralık ayında aldığımız maaş yüzde 17 oranında azalmaktadır. Bu kapsamda yaptığımız sözleşmeler hiç göze gelmiyor. Bizim en büyük talebimiz, özellikle asgari başta olmak üzere emekçinin vergi oranlarının sabitlenmesini istiyoruz. Kıdem tazminatıyla ilgili kazanılmış haklardan asla taviz verilmemesini istiyoruz. Bunlar bizim geleceğimiz” dedi.
 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Özçelik İş Sendikası’nın talepleri yerinde ve olabildiği ölçüde”
 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya da yaptığı açıklamada “Alın terinin neye tekabül ettiğini toplum daha net anlamaya başladı. Özçelik İş Sendikası’nın talepleri yerinde ve olabildiği ölçüde. Çeşitli platformlarda bizlere mikrofon uzatıldığında bu sorunları ve istekleri dile getirmeye gayret ederiz. İstenilen taleplere bakıyorum da, herkesin arkasında durmasında ve hiçbir farklı bakışa tabi tutmadan bu işçinin alın terinin toplumun ihtiyacı olan maddeler olarak değerlendirilmesi olarak gerekir. Ocak-Aralık aylarında alınan maaşların yüzde 20’ye varan bir oranda değer kaybetmesi hepimizin bildiği bir gerçek. Her toplu sözleşme dönemlerinde yaşanan fiyatların belirsizliği ile geriden yola çıkan bir iktidar var.” İfadelerini kullandı.
 
Açıklamaların ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaret sonra erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet