Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

FİNAL’DE BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye’nin ve Dörtyol’un köklü özel eğitim kurumlarından Özel Dörtyol Final Fen ve Anadolu Lisesi başarıyı ödüllendirdi.

FİNAL’DE BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim   A+a-

Türkiye’nin ve Dörtyol’un köklü özel eğitim kurumlarından Özel Dörtyol Final Fen ve Anadolu Lisesi başarıyı ödüllendirdi.
 
Üniversite giriş sınavında sözel alanda Dörtyol birincisi olan Dörtyol Final Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Eren Akgül’ün elde ettiği başarı Dörtyol’da 20. Yılını tamamlayan Dörtyol Final Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Ali Rıza Uygur ve Kurucu Müdür Sabahattin Çörtük tarafından ödüllendirildi.
 
Önceki gün kurum bahçesinde tertiplenen programda bir konuşma yapan Özel Dörtyol Final Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Ali Rıza Uygur; “Kurumumuz öğrencisi Ahmet Eren Akgül bu yıl sözelde Türkiye derecesi yaptı. İlk binde Türkiye 563. sü ve Dörtyol birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Ayrıca eşit ağırlıkta da 3454 üncü sırada yer alarak istediği tercihe yerleşecek bir başarıyı elde etti. Kendisine bundan sonraki akademik eğitim hayatında başarılarının devamını dilerken öncelikle ailesine, bundan önceki eğitim gördüğü kurumlarına, kurumumuz idareci ve öğretmenlerine elde edilen başarıya sundukları katkılar için teşekkür ediyorum.” Dedi ve öğrencilerini altın takarak ödüllendirdi.
 
Özel Dörtyol Final Fen ve Anadolu Lisesi Kurucu Müdür Sabahattin Çörtük’te Türkiye’de 42. Yılını Dörtyol’da 20. Yılını tamamlayan kurumlarının başarı odaklı bir anlayış ile devam ettiğini elde edilen başarının bir tesadüf olmayıp, kolektif bir çalışmanın ve fedakarlığın ürünü olduğunu belirterek öğrencileri Ahmet Eren Akgül’ün annesi Hatice Akgül’e çiçek takdim etti.
 
Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu’da toplumda başarılı ve karakterli bireylerin, Sabahattin Çörtük’ün ifade ettiği gibi müşterek bir çabayla yetiştirilebileceğini belirterek Ahmet Eren Akgül’ün babası Burhan Akgül’ü tebrik edip, çiçek takdiminde bulundu.
 
Çekilen hatıra fotoğrafının ardından Ahmet Eren Akgül’ün akademik hayatındaki hedefleri ve tercihleri üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar