Skip Navigation Links

Hataylı sağlıkçılar Covid-19 farkındalık yarışı için yollarda

Covid-19’u Önlemek Adına Farkındalık ve Covid-19 ile mücadelede hayatını kaybeden sağlık emekçileri anısına Maske, Mesafe, Hijyen, Aşı,

Hataylı sağlıkçılar Covid-19 farkındalık yarışı için yollarda

Sağlık   A+a-

Covid-19’u Önlemek Adına Farkındalık ve Covid-19 ile mücadelede hayatını kaybeden sağlık emekçileri anısına Maske, Mesafe, Hijyen, Aşı, ‘Covid-19 Meslek Hastalığı Sayılsın’ temalı 4×4 bir araçla RAİD kategorisinde Transanatolia 2021 yarışına Hatay da katılıyor.
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) resmi yarışı olan Transanatolia 2021, 13 Ağustos 2021 tarihinde Eskişehir’den start alarak Kızılcahamam, Çankırı, Çorum, Sivas, Erzincan, Erzurum üzerinden Kars-Sarıkamış’ta 21 Ağustos 2021’de son bulacak. 2400 km’lik bir yarış rotası ile beraber sağlıkçı yarışmacılar yaklaşık 5000 km-14 gün boyunca temaya uygun kaplanmış araçla anma ve farkındalık projesi kamuoyu ile paylaşma imkânı bulacak.
 
Transanatolia 2021 yarışına Hatay Motosiklet Kulübü üyeleri Dr. Lami Günay ile Eczacı Barış Sönmez’in ili temsilen katılıyor.Hatay ekibi yarışma için İskenderun Devlet Hastanesi B Blokta bir araya gelerek Yönetici Başhekim Dr. Veysel Yıldırım’ın da katıldığı uğurlama ile yola çıktı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet