Skip Navigation Links

YKS DÖRTYOL BİRİNCİSİ DÖRTYOL FEN LİSESİNDEN

Dörtyol’un öncü ve lokomotif okullarından Dörtyol Fen Lisesi 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında geleneği bozmayarak yine Dörtyol birinciliğin

YKS DÖRTYOL BİRİNCİSİ DÖRTYOL FEN LİSESİNDEN

Gündem   A+a-

Dörtyol’un öncü ve lokomotif okullarından Dörtyol Fen Lisesi 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında geleneği bozmayarak yine Dörtyol birinciliğini almayı başardı.
 
Emeği başarıya dönüştüren Dörtyol Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Kerim Akel Dörtyol Birincisi Türkiye 341. si olmayı başarırken, Ayşe Beyza Yücel ise Dörtyol ikincisi ve Türkiye 762. si oldu. Yine Fen Lisesi öğrencilerinden Mehmet Enes Tokgöz ise Dörtyol dördüncülüğü ve Türkiye 1641. si olarak göğsümüzü kabarttı.
 
Dörtyol Fen Lisesi Müdürü Çağatay Çaça kurumlarının bu başarısının bir gelenek haline geldiğini ve emeğin mutlaka başarıya dönüştüğünü belirterek; "Uzaktan eğitim sürecinde de sınava hazırlığı kesintisiz sürdürdük. Her hafta kesintisiz olarak gerçekleştirdiğimiz deneme sınavlarımız, pekiştirme odaklı ders planlamalarımız ve deneyimli öğretmen kadromuzun titiz ve özverili çalışmasıyla sınavın nabzını tuttuk. Tüm kadromuzla bu sıkıntılı süreçte öğrencilerimizin yanında olduk. Böylesine güzel bir tablonun ortaya çıkması tesadüfi değildir. Bizler, Dörtyol Fen Lisesi ailesi olarak, meselelere daima ‘sorun odaklı’ değil ‘çözüm odaklı’ baktık; bu sayede ‘Emeği başarıya dönüştüren okul’ konumuna geldik. Elde edilen başarıda ortak emeği olan tüm yönetici, öğretmen, destek personeli, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.
 
Emeğin başarıya dönüştüğü okul sloganıyla yoluna devam eden Dörtyol Fen Lisesi idareci, öğretmen ve personellerini elde edilen başarıdan dolayı Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti olarak tebrik ediyor, öğrencilerimize üniversite hayatında başarılar diliyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet