Skip Navigation Links

Kardelenler Açarken Filmi Gösterime Girdi

Çekimleri İskenderun'da yapılmış olan ve engelli vatandaşlara destek olması amaçlanan Kardelenler Açarken Filmi'nin kokteyl gecesi düzenlendi.

Kardelenler  Açarken Filmi Gösterime GirdiWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Çekimleri İskenderun'da yapılmış olan ve engelli vatandaşlara destek olması amaçlanan Kardelenler Açarken Filmi'nin kokteyl gecesi düzenlendi.
 
İskenderun Belediyesi'nin katkılarıyla; Belediye kültür saray'ında gösterime giren ve İskenderun'lu vatandaşlar tarafından merakla beklenen Kardelenler Açarken Filmi'nin kokteyl gecesi yapıldı.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle muhtarları ve basın mensuplarının katıldığı gecede; başkan Tosyalı tarafından pasta kesimi gerçekleştirildi.
 
Belediye Kültür Sarayında düzenlenen Kokteyl'de; Pasta kesiminin ardından toplantı salonu'na geçen misafirler, filmin tadını doyasıya çıkardı.
 
Kokteyl sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Tosyalı," Film ve oyuncu kadrosundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; İskenderun Belediyesi olarak bu tür girişimlerin her zaman destekçisi olacağız" dedi.
 
Kardelenler Açarken Filmi'nin yapımcısı Volkan ACIOĞLU, başkan Tosyalı ve filme ilgi gösteren İskenderun'lu vatandaşlara teşekkür ettiği konuşmasında; " Film'den elde edilen gelirler bir kısmı ile engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışlayacağız." dedi
 
Salı, perşembe ve pazar günleri gösterimde olacak film, üç hafta boyunca İskenderun'lu vatandaşlar ile buluşacak.
Kardelenler  Açarken Filmi Gösterime Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet