Skip Navigation Links

GÜNGÖR 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI.

HAK İŞ HATAY İL BAŞKANI VE ÖZÇELİK İŞ SENDİKASI İSKENDERUN ŞUBE BAŞKANI MEHMET GÜNGÖR 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI İLE İLGİLİ MESAJ YAYINL

GÜNGÖR 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI.

Ekonomi   A+a-

HAK İŞ HATAY İL BAŞKANI VE ÖZÇELİK İŞ SENDİKASI İSKENDERUN ŞUBE BAŞKANI MEHMET GÜNGÖR 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI.
 
GÜNGÖR;
BASIN MENSUPLARI TOPLUMSAL KALKINMANIN VE DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR.
Demokrasi tarihimizde, ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde ve toplumsal bilinçlenmede öncü rol oynayan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı tebrik ediyorum.
 
Ülkemizdeki basın emekçilerinin haber alma ve yayma konusunda her türlü etkiden uzak bir şekilde, daha özgür ve bağımsız bir çalışma prensibini benimsenmesinin ülkemiz demokrasisinin gelişimine büyük katkı sağlayacağı inancını taşıyorum.
 
Halkı bilgilendirme ve bilinçlendirme gibi kutsal bir görevi ifa eden basın mensuplarının yerli ve milli bir bilinçle, hiçbir kişi yada kurumun çıkar ve menfaatini gözetmeden bu kutlu mesleği yapmaları ise ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.
 
Ekonomik olarak zorlu şartlar altında çalışan özellikle yerel medyadaki emekçilerin desteklenmesi ise üzerinde durulması gereken ayrı bir konudur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle basın mensuplarının bu anlamlı günlerini kutluyor, bugünün yazılı ve görsel medyadaki emekçiler açısından daha güzel bir dönemin kapılarını aralamasını temenni ediyorum dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet