Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Esnafının Ağabeyi Mehmet Horuz’a Güven Tam …

Arsuz Gözcüler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda Mehmet Horuz güven tazeledi.

 Arsuz Esnafının Ağabeyi Mehmet Horuz’a Güven Tam …Web
TV

Arsuz   A+a-

 Bölgenin gelişmesi ve kalkınması için uzun yıllardır mücadele eden Başkan Mehmet Horuz, özellikle salgın döneminde daha hassas davranarak esnafların sıkıntılarını giderme noktasında büyük çaba sarfetti.
Gelişen ve büyüyen Arsuz’da esnafların sadece yaz aylarında değil, 12 ay boyunca çalışarak ekonomiye katkı sunması için özel uğraş veren Mehmet Horuz, başarılı çalışmalarının karşılığını tüm ortakların oylarını alıp güven tazeleyerek taçlandırdı.
Arsuz Lion King Otelde yapılan olağan genel kurul toplantısına esnaf oda ve dernek başkanları, temsilcileri ve kooperatif ortakları katıldı.
Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi davetliler Arsuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.
Olağan genel kurulda sırasıyla 2021 yılına ait yönetim kurulu yılık çalışma raporu ve denetim raporları, Bilanço ve Gelir-Gider tabloları okundu. Okunan raporlar ve hesaplar ayrı ayrı müzakere edildi. Yönetim ve Denetim kurulları raporlar ayrı ayrı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin bir diğer maddesi olan 2021 yılı tahmini bütçesi görüşüldü. Yönetim ve Denetim kurulu üyelerinin aylık ücret ile huzur hakları ve yollukları belirlendi.
Başkan Mehmet Horuz’un Yeni Yönetim Kurulu listesi şu şekilde oluştu: Süleyman ZEYTUN, Recai KARATAŞ, Şevket EKENEL ve İbrahim YILDIZ.
Genel kurul sonrasında konuşma yapan başkan Horuz, kendisine güvenen ve yanında olan Arsuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi üyelerine teşekkürlerini sundu.
Genel kurul sonrasında Başkan ve yönetim tarafından üyelere havlu hediye edildi.
 
 
 
 
 
 
 Arsuz Esnafının Ağabeyi Mehmet Horuz’a Güven Tam … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar