Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güven, “Arsuz'un Ayrı Bir Özelliği Var”

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Yerel Yönetimler Reformu Projesi” kapsamında düzenlenen seminerde kent içi tüm paydaşlarla bir araya geldi.

Başkan Güven, “Arsuz'un Ayrı Bir Özelliği Var”Web
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Avrupa Birliğince, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından finanse edilen, Yerel Yönetim Reformu Projesi kapsamında pilot bölge seçilen Arsuz’un, Katılımcı Yerel Yönetişim Modelinin Geliştirilmesi ve Hayata Geçirilmesi Eğitimleri kapsamında projenin uygulanabilirliğine yönelik olarak kent içi tüm paydaşlarla bir araya geldi.
Arsuz'un her zaman ayrı bir özelliği olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “Günümüzde sosyal belediyecilik, katılımcı belediyecilik, çevreci belediyecilik, ekonomik belediyecilik, her türlü konuda belediyecilik anlayışı öne geçti. Bu konularda Arsuz, yeni kurulan ve yapılması gereken hizmetlerin olduğu bir ilçe. Yapılan yolların haricinde toz, toprak ve çamur içinde yapılmayı bekleyen sokak ve yolar var. Biz bir yandan klasik belediyeciliği yerine getirirken, bir yandan da çağdaş belediyeciliği yürütüyoruz. Bu nedenlerden dolayı Arsuz’un ayrı bir özelliği var. Belediyecilik ve yerel yönetim denildiğinde konumuna, nüfus yapısına, ekonomisine göre değerlendirmek ve ona göre çalışmalar yapmak gerekiyor,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Güven, “Arsuz'un Ayrı Bir Özelliği Var” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar