Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ATSİAD Yeni Üyeleriyle Gücüne Güç Kattı …

ATSİAD’tan Doktorlara Vefa Örneği …

ATSİAD Yeni Üyeleriyle Gücüne Güç Kattı … Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Bölgenin saygın İşinsanlarının biraraya gelerek ‘Birlikten Doğan Güç’ sloganıyla kurdukları ve her yıl yeni isimlerin katılmasıyla gücüne güç katan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD), pandemi sonrası ilk kez üyeleriyle biraraya geldi.
Pandeminin başladığı günlerden sonra ilk kez genişletilmiş aile buluşmasını gerçekleştiren ATSİAD, gecede yeni üyelerine de rozetlerini taktı.
ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz yaptığı konuşmada, son dönemlerde ekonominin kötüye gittiğini belirterek, otomotivden gıda sektörüne dolar bazından yüzde 100’ü aşan fiyat artışları söz konusu olduğunu söyledi.
2021 ve 2022’nin daha kötüye gitme endişesi ile tüm yatırımcı işinsanlarının bu süreçte daha temkinli olması gerektiği uyarısını yapan Başkan Yusuf Yılmaz, pandemi döneminde kendi sağlıklarını, hayatlarını hiçe sayarak büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Geceye katılan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Dr Süleyman Belli, Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Dr. Selda Kırmızıoğlu ile Dr Aydın Deniz Karataş’a teşekkür eden ve doktor misafirlerini sahneye davet ederek aile fotoğrafında anı ölümsüzleştiren Başkan Yusuf Yılmaz, ATSİAD’a yeni katılan üyelere de rozetlerini takdim etti.
Aziz Çokan, Tamer Demir, Bedriye Ulutaş Uçak, İçmimar Çağrı Aytaş, Mahmut Ekenel, Nesim Arslan, ve Yusuf Gül’e rozetleri yönetim kurulu üyeleri tarafından takılırken, törenin sonunda aile fotoğrafı çekildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ATSİAD Yeni Üyeleriyle Gücüne Güç Kattı …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar