Skip Navigation Links

Gözcüler Orta Okulu Mezunları Bir Araya Geldi

Gözcüler Ortaokulu’nun ilk mezunları yarım asır sonra bir araya geldi. Arsuz Gözcüler İlk ve Ortaokulunun 1978 çıkışlı ilk mezunları olan eski dostla

Gözcüler Orta Okulu Mezunları Bir Araya Geldi

Eğitim   A+a-

 Gözcüler Ortaokulu’nun ilk mezunları yarım asır sonra bir araya geldi.
Arsuz Gözcüler İlk ve Ortaokulunun 1978 çıkışlı ilk mezunları olan eski dostlar, Fadıl Restoranda akşam yemeğinde buluşarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Aralarında Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Aydemir, Doç. Dr. Mustafa Akçam, Ak Parti Arsuz eski İlçe Başkanı Nadim Tan, Veteriner Ali Horuz, Laborant Hasan Uz, Ziraat Mühendisi İbrahim Akçam, İş insanları; İlmettin Güler, Zeki Bulut, Ali Kırar, Ali Tutar, Cemil Kaya, Mehmet Sürmeli, Durmuş Polat, Özer Yıldız, Mehmet Topal ve Cemil Karpuz’un bulunduğu 1978 mezun ekibi, yemek boyunca espri ile karışık duygusal anlar yaşadı.
Hayat şartları nedeniyle ayrı kaldıklarını, fakat birbirlerinden kopmadıklarını ifade eden organizasyonu düzenleyen Cemil Kaya, "İyi-kötü birbirimizi hatırlayarak telefonda acılarımızı ve mutluluklarımızı çoğu zaman paylaşmış olsak da bugün ilk defa toplu olarak yüz yüze buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzaktan, yakından gelen tüm ortaokul arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İstiyoruz ki bundan sonra tekrar buluşalım, hatıralarımızı aktaralım. İnşallah gelecek yıl daha kalabalık ve güzel olmasını sağlayacağız." diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet