Skip Navigation Links

İnternet Ortamından Şenliğe Dönüştü

İnternette bir sosyal paylaşım sitesinde 'Yeni Karaağaç Grubu' adı altında kurulan grup, geçtiğimiz hafta sonu Yukarı Hatun köyünde bulunan Hıdır Türb

Gündem   A+a-

 
İnternette bir sosyal paylaşım sitesinde “Yeni Karaağaç Grubu’ adı altında kurulan grup, geçtiğimiz hafta sonu Yukarı Hatun köyünde bulunan Hıdır Türbesinde yöreye özgü yemek olan 1. Karaağaç Kısır şenliğini düzenledi. İlginin yoğun olduğu kısır şenliğinde Karaağaç grubu, beldenin hak ettiği noktada olmadığına dikkati çektiler.
 
Yeni Karaağaç Grubu, sosyal paylaşım sitesinde yaklaşık 1500 üyeye sahip ve üyelerinin % 90’ının Karaağaç’ın yerlisi olduğunu söyleyen Üye Kurucusu İliye Dişibüyük, “Dünya kenti olma yolunda ilerleyen İskenderun’un nezih ve doğayla iç içe olan beldesi Karaağaç’ı da daha iyi tanıtmak istiyoruz. Kentin var olan değerlerini ortaya çıkarmak, içine kapalı bir şehir durumundan kurtarmak ve bir türlü derin uykusundan uyanmayan Karaağaç’ı o derin uykusundan uyandırmak için bu grubu kurduk.
Gerçek anlamda yaşadığımız zengin Karaağaç kültürünün de ortaya çıkması ve o kültürü yaşayıp yaşattırmak istiyoruz. Bunu da birlik çerçevesinde konuşarak tartışarak beldemiz için en doğru yaparız diye düşünüyoruz. İşte bu anlamda bölgemize özgü 1. Karaağaç Kısır şenliğini düzenlemiş bulunuyoruz.
Yedi yöneticiden oluşan grubumuz, ‘Karaağaç hak ettiği yerde mi?’ sorusundan yola çıkarak eğitim, sağlık, ekonomi, spor, kültür, turizm, tarım ve daha bir çok konuların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. Hazırlanan kısır, ayran ve yanında bulundurulan mezeleri ile afiyetle yendi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet