Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Berkan Optik Arsuz’dan Sonra İskenderun Batıgöz Karşısında

Berkan Kırar tarafından faaliyete geçirilen Berkan Optik, Arsuz merkezden sonra İskenderun Batıgöz Hastanesi karşısında da hizmete girdi.

Berkan Optik Arsuz’dan Sonra İskenderun Batıgöz Karşısında Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Hatay’ın başarılı optisyenlerinden Berkan Kırar tarafından faaliyete geçirilen Berkan Optik, Arsuz merkezden sonra İskenderun Batıgöz Hastanesi karşısında da hizmete girdi.
Optik sektörüne hızlı giriş yapan en iyi marka numaralı gözlükler, güneş gözlükleri ve gözlük çerçevesinden şık tasarımlara kadar birçok ürünün bulunduğu Berkan Optik, şık ve zarif gözlük markalarıyla hizmet verecek.
Sağlık sektöründen, siyasi arenaya ve yerel yönetimlere kadar birçok önemli ismin katılım sağladığı açılışa, İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYALI, Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin NAL, Chp Arsuz İlçe Başkanı Mahmut ŞİRİN, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan YILMAZ, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan AĞIR, Gözcüler Mahallesi Muhtarı Züher EKENEL ve İşletme Sahibi Berkan KIRAR’ın Babası Ali KIRAR ve aile yakınları açılışta hazır bulundu.
Kurdale kesiminde konuşma yapan Tosyalı:”Bu tür işletmelerin ilçemizde çoğalmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek işletme sahibi Berkan KIRAR’’ı tebrik etti”
Kurdale kesiminin ardından Berkan Optik’i gezen misafirler, Berkan Kırar ve ailesini tebrik ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Berkan Optik Arsuz’dan Sonra İskenderun Batıgöz Karşısında  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar