Skip Navigation Links

Damada Son Pişmanlık Neye Yarar Sürprizi !

Damada Son Pişmanlık Neye Yarar Sürprizi !

Damada Son Pişmanlık Neye Yarar Sürprizi !

Magazin   A+a-

 Hatay’da elektrik proje ve taahhüt işlerinin saygın isimlerinden Bıkmaz Elektrik Sahipleri Yılmaz ve Ender Bıkmaz’ın evladı Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, Emekli Esnaf Nebil - Ayten Deveci’nin kızı Bartın Üniversitesi İşletme Mezunu Özge Deveci ile hayatını birleştirdi.
Yılmaz ve Ender Bıkmaz ile Nebil - Ayten Deveci dünürler, davetlileri düğün salonunun kapısında karşıladılar, düğün boyunca da yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptılar.
Elektrik Mühendisliği sektöründe kısa sürede önemli işlere imza atan Ethem Bıkmaz, yoğun geçen dönemin ardından evlilik planını hızlı bir şekilde devreye alarak, gönlünü kaptırdığı Özge Bıkmaz (Deveci) ile ömür boyu mutluluğa evet dedi.
Arsuz Beyaz Saray Düğün Salonu’nda aileleri, sevenleri, dostlarının katıldığı kına ve düğün merasimiyle hayatlarını birleştiren Özge Bıkmaz (Deveci) ile Ethem Bıkmaz, uzun süre hafızalardan silinmeyecek kına, düğün ve nikah töreniyle evliler kervanına katıldılar.
Kına töreninde hafızalardan silinmeyecek davul üstünde dans ve arkadaşlarının üzerinde şov görüntüleriyle davetlileri eğlendiren Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, kiloları nedeniyle arkadaşlarına zor anlar yaşatırken, davulun kırılma ihtimali üzerine davetliler de tedbir aldı.
Davetlilerin çok eğlendiği kına, düğün ve nikah merasiminde sempatik çift Özge-Ethem Bıkmaz’a sürprizlerin ardı arkası da kesilmedi.
Nikah merasiminde Müslüm Gürses’in ‘Son Pişmanlık Neye Yarar’ şarkısını açan Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, arkadaşlarına evlilik yüzüğünü göstererek, “Siz de benim gibi evliler kervanına katılın ve mutlu olan” mesajı verdi.
Özge-Ethem Bıkmaz’ın Nikah Şahitliklerini Bilgisayar Mühendisi Koray Çıbık, Akkuyu Nükleer Santral Mekanik Kısım Şefi Ümit Dartar, Osmaniye'de Özel Bir Fabrikada Muhasebe Ve Satın Alma Sorumlusu Koray DEVECİ İle Ev Hanımı Özlem Çapar Yaptılar.
Özge-Ethem Bıkmaz çiftinin kına, düğün ve nikah merasimi uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek görüntüler bıraktı.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak Özge-Ethem Bıkmaz çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet