Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Genel Başkan Değirmenci’nin Ziyaretlerinde Yoğun İlgi

Yunus Değirmenci başkanlığında Genel Yönetim Kurulu ve Adana bölgesinde 4 günlük yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştirdi.

Genel Başkan Değirmenci’nin Ziyaretlerinde Yoğun İlgi

Gündem   A+a-

 Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci başkanlığında Genel Yönetim Kurulu ve Adana bölgesinde 4 günlük yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştirdi.
 
Genel Başkanımız Değirmenci ve Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner ve Genel Sekreterimiz Hicret Bozoklu Akdeniz bölgesinde üyelerden şubelere, bürokrasiden yerel yönetimlere ve işveren vekillerine kadar bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Genel Başkan Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu, program kapsamında ilk olarak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı makamında ziyaret etti.
 
İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette, İskenderun özelindeki gelişmelerden sendikanın bölgedeki faaliyetlerine kadar birçok konuda istişarelerde bulunup, Tosyalı’ya çalışmalarında başarılı olması temennisi iletildi.
 
Görüşmede, Genel Başkan Değirmenci, Sendika ile İskenderun Belediyesinin koordineli bir şekilde çalışarak, şehrin ve emekçilerin sorunlarının çözümü noktasında işbirliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti diye getirdi.
Belediye Başkanı Tosyalı ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Özçelik-İş Sendikası ile ciddi bir işbirliğiyle çalışmanın önemine vurgu yaptı.
 
İSDEMİR’DE ÜYELERİMİZDEN SICAK KARŞILAMA
Genel Başkan Değirmeci ve Genel Yönetim Kurulu daha sonra, İskenderun Şube yönetimi ile birlikte İSDEMİR’deki üyelerle buluştu.
Genel Yönetim Kurulu, İskenderun saha ziyaretlerinin ilkini İSDEMİR'de Çelikhane ile Mekanik ve Yardımcı Atelyeler Yemekhanelerinde üyelerimizle buluşarak gerçekleştirdi.
İSDEMİR’de geçtiğimiz günlerde iş kazasında hayatını kaybeden üyemiz Gökhan Seviçin’in, Kok Fabrikaları 4.Batarya'da birlikte alın teri akıttığı çalışma arkadaşlarını da ziyaret eden Genel Başkan Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu, üyelere başsağlığı dileklerini, üzüntülerini ve aynı acıların bir daha yaşanmaması temennisini iletti.
 
Saha ziyaretlerinin son durağı ise İSDEMİR Sıcak Haddehane Yemekhanesindeki üyeler oldu. Saha ziyaretlerinde, geçtiğimiz günlerde imzalanan İSDEMİR toplu iş sözleşmesine ilişkin üyelerimize açıklamalarda bulunan Genel Başkan Değirmenci, burada genel bir değerlendirme konuşması yaptı.
 
İSDEMİR emekçisiyle hasret gidermek için bu ziyaretleri yaptıklarını kaydeden Değirmenci, “Pandemi nedeniyle epeydir, siz İSDEMİR’in çelik bilekli yiğitleriyle bir araya gelememenin eksikliğini gidermek için bugün buraya geldik. Toplu iş sözleşmenizin de hayırlı olmasını diliyorum. Her geçen gün buradaki huzur, kardeşlik, birlik ve beraberlik soframızı genişletiyoruz. Bugün hiçbir ayrım gözetmeden hepinizi Özçelik-İş Sendikasının şemsiyesi altında mutlu görmekten dolayı büyük bir sevinç içerisindeyiz. İSDEMİR’i akıttığınız alınteriyle başarıdan başarıya koşturmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bizler de, sizlerin hak ve menfaatlerinizin korunup, geliştirilmesi için canla başla çalışıyoruz. Kazancınızın artması, bu kazancınızı ailenizle huzur içerisinde harcamanız için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Bugün bizleri bağrınıza bastığınız, birlik ve beraberliğimize sahip çıktığınız için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Genel Başkanımız Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuzu adeta bağrına basan İSDEMİR’deki üyelerimiz, Değirmenci’nin yaptığı konuşmasını da sık sık alkışlarla keserek, duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Saha ziyaretlerinin ardından Genel Başkan Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu ve Şube yönetimi İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli ve ekibine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Görüşmede. İSDEMİR’deki mevcut durum değerlendirmesi yapılarak, üyelerin ve İSDEMİR’in geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
 
YENİ ŞUBE BİNASINDA İSKENDERUN TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELİNDİ
Genel Başkan Yunus Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu, İskenderun Şube yönetimi ve temsilcilerle şube yeni hizmet binasında bir araya geldi.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışının hakim olduğu toplantıda sendikanın aydınlık geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Burada İskenderun teşkilatına yönelik bir konuşma yapan Değirmenci, “Geçmişte bu bölgede ne büyük acılar yaşandığını biliyorum. Artık o günler geride kaldı. O’cu, bu’cu demeden herkesi kucaklayarak inşa ettiğimiz kardeşlik halkamızı büyütmeye devam edeceğiz. Bu bölgedeki huzur ve kardeşlik ortamının bozulmasına da asla müsaade etmeyeceğiz. Sizlerin de bu yönde yapacağınız çalışmalarla bu güzel günlere katkı vermeye devam etmenizi istiyorum. Artık bu bölgede kaybeden kimse olmayacak. Emekçiler kazanacak, işyerlerimiz kazanacak” ifadelerini kullandı.
Daha sonra kısa bir konuşma yapan Şube Başkanı Mehmet Güngör ise, “İskenderun bölgesindeki işyerlerinde Genel Başkanımız Yunus Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuzun desteğiyle çalışmalarımızı sorunsuz bir şekilde yürütüyoruz. Şubemizin gıptayla bakılan yeni hizmet binasını bizlere hediye eden, başta İSDEMİR sözleşmesi olmak üzere her türlü çalışmamızda bize katkı sunan Genel Başkanımıza ve Genel Yönetim Kurulumuza şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımızın liderliğinde güzel günleri inşa etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
HER KESİMİN KATILDIĞI ANLAMLI AKŞAM YEMEĞİ
Temsilciler buluşmasının ardından Genel Başkan Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu ile Şube yönetimi, her kesimden katılımın olduğu akşam yemeği organizasyonuna katıldı.
Değirmenci başkanlığındaki heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, örgütlü olunan işyerleri İSDEMİR, MMK Metalurji, Ekinciler ve Yolbulan'ın yöneticileriyle akşam yemeğinde buluştu.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte, İskenderun ve bölgedeki emekçiler başta olmak üzere birçok konuda istişarede bulunuldu.
 
ZİYARETLER HIZ KESMEDİ
Programın ikinci gününde ise Genel Başkan Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli veYönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Hem bölgedeki hem de ülke genelindeki sendikal çalışmalarımızın geldiği önemli noktanın aktarıldığı görüşmede birçok başlıkta görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Daha sonra saha ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulu, şube yöneticileriyle birlikte Hatay Dörtyol’daki MMK Metalurji’de alınteri akıtan üyelerle önümüzdeki aylarda başlayacak toplu iş sözleşmesi süreci öncesinde bir araya geldi.
MMK’daki üyelere seslenen Değirmenci, “MMK’nın büyüyüp gelişmesinde emekçi kardeşlerimizin katkısı büyüktür. Pandemi döneminde bile dur durak bilmeden çalışarak, hem işyerinize hem de ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağladınız. Yaklaşan toplu iş sözleşmemizin hazırlık çalışmalarını başlatmış durumdayız. Hem sizlerin talep ve beklentilerini hem işletmemizin mevcut durumu hem de bugünün şartları göz önüne alarak, geçmişte olduğu gibi yine sizlere güzel bir sözleşme hediye etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.
Daha sonra MMK Metalurji’de Genel Müdür Denis Kvasov ile bir araya gelen heyet, görüşmede yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı çalışma anlayışıyla işyerini büyütme girişimlerini desteklediğimizi ifade etti.
MMK Metalurji’deki temasların ardından Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulumuz, İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden'i makamında ziyaret etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş