Skip Navigation Links

KARAAĞAÇ HALKININ ASFALT İSYANI

Karaağaç Cumhuriyet mahallesi sakinleri yıllardır resmi dilekçelerle hizmet istedikleri belediyeye bir kez de basın aracılığı ile çağrıda bulundular.

KARAAĞAÇ HALKININ ASFALT İSYANI

Arsuz   A+a-

 Arsuz ilçesi Karaağaç Cumhuriyet mahallesi sakinleri yıllardır resmi dilekçelerle hizmet istedikleri belediyeye bir kez de basın aracılığı ile çağrıda bulundular.
 
Yıllardır Arsuz Belediyesi’nden hizmet alamadıklarını belirten mahalle sakinleri “Evimizde oturamıyoruz. Asfaltımızın yapılması için çalmadık kapı bırakmadık, ama yüzümüze bakan kimse yok” dedi.
 
Karaağaç Cumhuriyet mahalle sakinleri, haber ekibimize yaptıkları açıklamalarda “Bizim oy verip seçtiğimiz siyasetçilerden tek isteğimiz var oda insanca yaşayacak hizmet almak” dedi.
 
Çaresizlikten bunaldıklarını belirten 605 sokak sakinleri, “Yıllardır çok rezil bir durumda yaşıyoruz. Yaz- kış bizi perişan ediyor” dedi.
Özellikle kadınların çamaşır konusunda çok ciddi sorun yaşadıklarını ve bu sorunun çözülmesi için kötü olan yolun asfaltlanmasını istediler.
611 sokak sakinleri de huzura hasret kaldıklarını belirterek, “Hizmet alamıyoruz, buradaki yollarda çocuklarımız ciddi sorun yaşıyor. Ancak bizi duyan dinleyen kimse yok” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet