Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İşte Yeni Stadın Görseli...

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun’a yapılacak olan yeni stadın görselini İskenderun kamuoyu ile paylaştı.

İşte Yeni Stadın Görseli...

Gündem   A+a-

Özel; “Şehrimizin ve takımımızın renklerini, uluslararası standartlarda inşa edeceğimiz yeni stadyumumuzda yaşatacağız” değerlendirmesinde bulundu.
 
Proje Eski Stadın Yerine Yapılabilir
İskenderun’da Turuncu-Mavili ekiplere yıllarca hizmet veren “Tarihi Stadyum”un yıkılması ve kente yepyeni bir stadın kazandırılması konusu gündem oluştururken, İskenderun’a yapılacak olan yeni stadın görseli görücüye çıktı.
Stadın görselleri heyecan uyandırırken, bu projenin neden eski stadın yerine yapılmadığı da kent halkınca sorgulanmaya başlandı.
Milletvekili Özel, yeni stadın görselini paylaşırken; “İskenderunspor’umuzun kıymetli taraftarları ve değerli hemşerilerimiz, artık takımlarının coşkusuna, eski stadyuma yürüme mesafesindeki yeni stadyumda ortak olacaklar. Şehrimizin ve takımımızın renklerini uluslararası standartlarda inşa edeceğimiz yeni stadyumumuzda yaşatacağız artık.
İskenderun 5 Temmuz Stadı ise İskenderunspor’umuzun taraftarlarıyla birlikte nice coşkulu maçlarına tanıklık eden efsanevi yuvasıdır. Bu stadımızın yerine aşağıdaki görselde görüldüğü gibi birkaç yüz metre mesafedeki yere yeni stadımızı inşa edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar