Skip Navigation Links

'İskenderun'a Marina Düşünüyoruz'

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek basınla bir araya geldi.

'İskenderun'a Marina Düşünüyoruz'Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek basınla bir araya geldi.
İskenderun'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Savaş, İskenderun'a yapmayı planladığı marinadan bahsederek, izinlerini alabilirsek hedefimiz İskenderun'da bir marina yapmak dedi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş konuşmasında, "Ankara'dan izinleri alabilirsek, nihai hedefimiz İskenderun'da bir marina yapmak. Bu marinada hem konteynır hemde araba taşımacılığı ve insan taşımacılığı yapmak istiyoruz. 1870'de Fransızlar cruz gemileriyle buraya gelip turizm için insan taşımışlar. 1870'deki teknolojiden daha mı geriyiz ki bunu yapan Fransızlar yanlış mı yapmış. Nereye kadar gidebiliyorsak oraya kadar nimetlerden faydalanma şansımız var." dedi.
 
"Stadın Yıkılmasına Karşıyız"
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun'da bulunan şuanki stadın yıkılıp yerine Millet Bahçesi yapılmasına da karşı olduğunu belirterek şunları söyledi, "Şuanki İskenderun'da bulunan Stadın yıkılıp millet bahçesi yapılması planlanıyor, burayı bahçe yapmak yerine stad kalmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Bunun için biz bir kampanya başlatıyoruz aynı kampanyaya Gazeteciler cemiyetinin de destek vermesini istiyoruz. Bu kadar yeşil alanın bulunduğu yerde mevcut stadı yıkıp orayı tüketmenin bir anlamı yok. Yeni yapılacak olan stada daha başlanmadı bu sene Ağustos ayında 3. lig başlayacak nerede maçlarını oynayacaklar bunların çok planlı yapılması lazım. Bu stadın yıkılmasına karşıyız."
 
 
Atakaş Hatayspor Transferde Hız Kesmiyor
 
HBB Başkanı Lütfü Savaş aynı zamanda Atakaş Hatayspor'un onursal başkanı olarak transferlere de değindi. Şuanda 8-9 tane transfer yaptıklarını ve gelecek sezona iyi hazırlandıklarını belirten Başkan Savaş şunları söyledi, "Şuan 8-9 tane transfer yaptık bunların 2 si yabancı diğerleri yerli. Bir ortasaha bulduk şuanda Alex'in daha hızlısı ve genç bundanda satıp para kazanmayı hedefliyoruz. İngiltere'de futbol oynayan hem forvet hemde sağ açık bulduk genç tecrübeli bir oyuncu. Daha önce yaklaşık 200 milyonu görmüş bir adamı Hatayspor'a getireceğiz. Mame Diouf bizim sözleşmeli futbolcumuz ama 1 milyon 250 bin getir götürü var bu fiyatı veren her kulüp alabilir. Boupendza için İngiltere, İspanya ve italya'dan talipler var. 8-9 Milyon arasında piyasası gidip geliyor. Transfer sezonun bitmesine daha çok var iyi mal elde kalmaz merak etmeyin. Kaleci transferimiz var çok iyi bir kaleci aldık."
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet