Skip Navigation Links

Kamuoyuna Duyurulur!

Vatandaşlarımız nezdinde oluşan bir takım bilgi kirliliğine karşı Belediyemiz tarafından aşağıdaki açıklamayı yayımlama ihtiyacı doğmuştur.

Kamuoyuna Duyurulur!

Arsuz   A+a-

 Zabıta Müdürlüğümüze yapılan en son atama kararımızla ilgili gerek sosyal medya gerekse vatandaşlarımız nezdinde oluşan bir takım bilgi kirliliğine karşı Belediyemiz tarafından aşağıdaki açıklamayı yayımlama ihtiyacı doğmuştur.
Mahkeme kararı ile birlikte yeniden görevine iade edilen Sinan Altan’ın Zabıta Müdürlüğümüzde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Ne tesadüftür ki Personelimiz Sinan Altan’ın iade kararının ardından çok kısa bir süre içerisinde, 14. 07. 2017 tarihinde memuriyetten hiçbir açıklama gereği duyulmadan Zabıta Müdürlüğü görevini icra ederken ihraç edilen Cüneyt Özbey Çavdır’ın da aynı zamanda Olağanüstü Hal Komisyonu tarafından görevine yeniden iade edilmesi kabul edilmiştir.
Belediyemizce Yüce Mahkemelerimizin almış olduğu kararlara uyma zorunluluğumuz bulunduğundan Personelimiz Sinan Altan nasıl ki görevine iade edilerek başlatıldıysa; yine yasa hükmü gereğince görevine iade edilmesi komisyonca kararlaştırılan Cüneyt Özbey Çavdır’ın da ihraç edilirken ayrılmak zorunda kaldığı Zabıta Müdürü kadrosuna yeniden atanması kararı da yasal bir zorunluluktur.
Söz konusu Belediyenin rutin iç işleyişinin bu şekilde bir takım kişiler tarafından tepkiyle karşılanması anlaşılabilecek bir durum değildir. Alınan kararlara binaen bahse konu personellerimizin ve kurumun kimliğimizin spekülasyonlarla yıpratılmaması hususunda özenle dikkat edilmesini kamuoyundan rica etmekteyiz.
Her iki personelimizin de daha önceden vermiş oldukları hizmetler ve yeni görevlerinde verecekleri hizmetler için şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet