Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Asaş Spor Futbol Okulu Futbolcu Fabrikası Gibi

Ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında yer alan Asaş Filtre Sanayi AŞ yönetim kurulu başkanı Zeki Göçmen'in desteği ile faaliyetlerini sürdüren.

 Asaş Spor Futbol Okulu Futbolcu Fabrikası Gibi

Spor   A+a-

 
Ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında yer alan Asaş Filtre Sanayi AŞ yönetim kurulu başkanı Zeki Göçmen'in desteği ile faaliyetlerini sürdüren Asaş Spor Futbol Okulu adeta futbolcu fabrikası gibi.
İskenderun Belediyesine ait sahil kısmındaki spor tesislerinde salı ve perşembe günleri bölgemizin genç ve deneyimli teknik direktörü Halit Ersoy nezaretinde çalışmalarını sürdüren 180 civarındaki yıldız futbolcuların pandemi nedeniyle verilen aranın ardından tekrar bir araya gelmelerinden dolayı mutlulukları görülmeye değer.
Asaş Spor'un yıldız futbolcularını çalıştıran Teknik Direktör Halit Ersoy yaptığı açıklamada "Futbol okulu olarak ticaret değil, Türk futboluna başarılı nesiller yetiştiriyoruz. Yetiştirmeye de devam edeceğiz. Bizlere her türlü desteği veren Asaş Filtre sanayi AŞ yönetim kurulu başkanımız Zeki Göçmen'e teşekkür ediyoruz" dedi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş