Skip Navigation Links

Efsay’a @nurtencelezzetler den Tam Not …

Efsay’a @nurtencelezzetler den Tam Not …

 Efsay’a @nurtencelezzetler den Tam Not …Web
TV

İskenderun   A+a-

Türkiye’nin önemli sosyal medya fenomenlerinden lezzet uzmanı @nurtencelezzetler olarak ün yapan, Üreten Altın Eller Kadın Kooperatifinin kurucularından Nurten Çelik, İskenderun’da Türk Kahvesi, çerezleri, cezeryeleri, lokumları, baharat ve kuru sebzeleriyle ünlü İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerinde hizmet veren Efsay Kuruyemiş Baharat’ı ziyaret ederek Genç Girişimci Fikret Yüksel’i tebrik etti.
Ürünleri deneyerek @nurtencelezzetler sayfası için çekim yapan Nurten Çelik, bir lezzet uzmanı olarak tüm ürünlere tam not verdi.
Kendine has üslubuyla neşeli ve eğlenceli çekimini yapan Nurten Çelik, taze çekilmiş Türk Kahvesi’nin tadına baktıktan sonra ‘muhteşem’ yorumunu yaptı.
Herkese tavsiye ettiği gibi ev ve Üreten Altın Eller Kadın Kooperatifi’ne de alış veriş yapan Nurten Çelik, takipçilerinden instagram’da @efsaykuruyemis in mutlaka takip edilmesini ve İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerinde hizmet veren işyerini mutlaka ziyaret etmelerini istedi.
Lezzet Uzmanı Nurten Çelik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Efsay Kuruyemiş Baharat işletmecisi Fikret Yüksel, Türkiye’nin yetiştirdiği önemli değerlerden @nurtencelezzetler Nurten Çelik’ten tam not almanın gurur verici olduğunu söyledi.
 Efsay’a @nurtencelezzetler den Tam Not … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet