Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE, Gençlik Merkezi Protokolü İmzalandı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Gençlik Merkezi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalar atıldı.

İSTE, Gençlik Merkezi Protokolü İmzalandı

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 9 Haziran Çarşamba günü Gençlik Merkezi protokolü imzalandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İSTE arasında imzalanan protokolle Gençlik Merkezi; kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında faaliyet gösterecek. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Gençlik Merkezi protokolü için bir araya gelen Hatay Gençlik ve Spor İl müdürü Cemil Şensöz ve İskenderun İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin’i makamında ağırladı. Ardından Kütüphane binasında açılacak olan Gençlik Merkezinde değerlendirmelerde bulundular.
 
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, kendisine gösterilen misafirperverlik ve gençlik merkezi çalışmaları için İSTE Rektörü Depci’ye teşekkür ederken; İSTE’nin kurulduğu günden bu yana bölgeye ve ülkeye katmış olduğu değerinde önemine dikkat çekti.
 
İSTE Rektörü Depci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve protokolün imzalanması konusunda düşüncelerini şu sözlerle aktardı; “İSTE Gençlik Merkeziyle gençlerimize farklı alanlarda destek olmayı amaçlıyoruz. Hem fiziksel hem de eğitim noktasında gençlerimize katkı sunacağız. Gençlik merkezlerinin mikro düzeyde bölgemize makro düzeyde ülkemize faydalı gençler yetiştirmemizde önemli bir rolü olacağına inanıyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar