Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mesleki Eğitim Merkezi Projesi Toplantısı İSTE’de Yapıldı

(CMDP) Projesi Olan YİKOB Mesleki Eğitim Merkezi Projesi’ne İlişkin Toplantı İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) Yapıldı.

Mesleki Eğitim Merkezi Projesi Toplantısı İSTE’de Yapıldı

Gündem   A+a-

Cazibe Merkezleri Destekleme Programı (CMDP) Projesi Olan YİKOB Mesleki Eğitim Merkezi Projesi’ne İlişkin Toplantı İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) Yapıldı.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 8 Haziran Salı günü YİKOB Mesleki Eğitim Merkezi Projesi toplantısı yapıldı. Hatay Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, İskenderun Teknik Üniversitesi, İskenderun Ticaret Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde kurulacak olan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) destekli Cazibe Merkezleri Destekleme Programı (CMDP) projesi olan YİKOB Mesleki Eğitim Merkezi Projesi’ne ilişkin konuların görüşüldüğü toplantının ardından proje merkezinin saha ziyareti de yapıldı. Toplantı Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, İSTE Rektörü Tolga Depci ev sahipliğinde, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
İSTE Rektörü Depci, toplantıda projeye ilişkin gelişmelerle ilgili bilgileri aktardı. İSTE’nin eğitim ve atölyeler için eğitim planı ve organizasyonu ile tüm eğitim sürecinin yönetim ve sertifikalandırılması konularında destek olup görev alacağı projede sanayinin nitelikli işgücüne ulaşması ve işgücünün profesyonel gelişimlerini desteklemek için eğitim ve sertifika programları düzenlenecek.
Vali Doğan, kendisine gösterilen misafirperverlik ve proje çalışmaları için İSTE Rektörü Depci’ye teşekkür ederken Rektör Depci, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “İSTE olarak projenin paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bölgenin ve ülkemizin kalkınması için İSTE olarak her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceğiz. Süreci yakından takip eden Sayın Valimiz Rahmi Doğan’a ilgisi ve ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar