Skip Navigation Links

Güzel İnsan Ahmet Kirmit’e Hüzünlü Veda

Hayırsever İşinsanı Eğitim Gönüllüsü Ahmet Kirmit gözyaşları arasında toprağa verildi.

 Güzel İnsan Ahmet Kirmit’e Hüzünlü VedaWeb
TV

Gündem   A+a-

 
 
Hatay’ın Saygın ve Hayırsever İşinsanları Net Haddecilik, Net Profil, Ferra Filtre, Kirmit Petrol, Grand Plaza ve daha bir çok yatırmların Sahibi Mahmut Kirmit ile Ali Kirmit kardeşlerin babası, Naim Tektaş’ın kayınbabası Hayırsever İşinsanı Eğitim Gönüllüsü Ahmet Kirmit gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Hayırsever Eğitim Gönüllüsü Ahmet Kirmit, evlatları Mahmut ve Ali Kirmit’in Osmaniye’de yaptırdığı Mahmut Ali Kirmit Ortaokulu’nun 17 Eylül 2012 tarihinde açılış kurdelesini keserken çok heyecanlıydı ve gururlanmıştı.
 
Evlatları Mahmut ve Ali Kirmit’in toplum yararına yaptığı her işten gurur duyan Ahmet Kirmit, Mahmut Ali Kirmit Ortaokulu’nun açılış töreninde çok duygulanmış ve gözyaşlarına hakim olamamıştı.
 
Arsuz Gözcüler Mahallesi’nde helallik alındıktan sonra Gözcüler Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar arasında toprağa verilen Ahmet Kirmit 74 yaşındaydı.
 
Ahmet Kirmit’in cenaze törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, Hatay ve bölge illerinden işinsanları, siyasetçiler, Kirmit ailesi dostları ve aile yakınları katıldı.
 
Ahmet Kirmit’in toprağa verilmesinin ardından evlatları Mahmut Kirmit ile Ali Kirmit başta olmak üzere ailesi taziyeleri kabul etti.
 
8. Gün Haber Web Tv olarak kıymetli büyüğümüz Ahmet Kirmit'e Allah'tan rahmet, evlatları Mahmut ve Ali Kirmit'in şahsında ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Güzel İnsan Ahmet Kirmit’e Hüzünlü Veda videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet