Skip Navigation Links

Hassa Uluslar Arası Av Turizmine Adım Attı.

Hassa ,Uluslararası Av Turizminde yerini almaya başladı.

Gündem   A+a-

Hassa Uluslar Arası Av Turizmine  Adım Attı.

Hassa ,Uluslararası Av Turizminde yerini almaya başladı.

Almanya’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızdan Ömer Kocaman ve Hatay Barosu Avukatlarından Av. Osman Kelce’ nin  rehberliğinde başlatılan Av faaliyeti ;Hassa ‘nın  Av Turizmi alanında uluslararası konuma gelmesinde  önemli rol oynuyor.

 Almanya’nın Stuttgart şehrinden Hassa’ya  gelen yabancı avcılar; Hassa   şehrinin doğa yapısına hayran kaldığını belirttiler.

Hassa’nın  Bürke mevkiine arazi keşfine ve üzüm bekine çıkan avcı grubu,doğanın güzelliklerine hayran kalan Alman Martinez ve ekibi ;en kısa zamanda grup sayısını artırarak Hassa’ya domuz avı yapmaya geleceklerini ifade etti.

Hassa Avcılar ve Atıcılar Klubü Başkanı Ö.Faruk Duyun’un ev sahiplinde gerçekleştirilen organizasyonda misafirlere ülkemizin kültür değerlerinden Bayram kömbesi , Türk kahvesi ikramı ve sıcak ilgi misafirleri onurlandırdı.

Başkan Ö.Faruk  Duyun yaptığı açıklamada;

Misafirler bir ön keşif yaptılar.Araziyi avlanmak için uygun buldular.Kısmet olursa iki ay içerisinde daha kalabalık bir grupla ilçemize gelecekler.Bizle onları en güzel şekilde ağırlamaya özen göstereceğiz.

Hassa’da  yapılacak olan, bu uluslararası etkinliğin  başarısı: Hassa ‘da faaliyet gösterdiğimiz avcı dernek yönetimi ve üyelerimizin başarısı olacaktır dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet