Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’da Bir İlk 'Müzikli Form Yarışması' Düzenlendi

İskenderun’da Bir İlk 'Müzikli Form Yarışması' Düzenlendi

İskenderun’da Bir İlk 'Müzikli Form Yarışması' Düzenlendi

Spor   A+a-

 İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Haftası Online Çevrimiçi Kick Boks Müzikli Sanat ve Aletli Form Teknikleri Yarışması sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.
İlk defa Hatay’da gerçekleştirilen temassız bireysel kick boks hareketlerinden oluşan performansların sergilendiği şampiyonaya 54 sporcu katıldı.
Şampiyonada minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler bay bayan kategorisinde dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları takdim edildi.
Müsabakalar (Covid-19) kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilirken, ilk defa İskenderun’da yapılan yarışmaya sporcularında katılımı beklentinin üzerinde oldu.
İskenderun Kapalı Spor Salonunda düzenlenen madalya ve kupa törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ile sporcular katıldı.
Yarışma hakkında bilgiler veren İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, “Müzikli ve aletli müsabaka bir ya da birden fazla rakibe karşı gerçekleştirilen bir tür hayali müsabakadır. Bu müsabakalarda gösteriyi icra eden sporcu özel olarak seçilmiş bir müzik eşliğinde uzak doğu müsabaka sanatlarına ait teknikleri kullanır. Bütün müsabaka kısımları müzik eşliğinde icra edilir” dedi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ise, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs haftası dolayısıyla eşsiz gösteriler sergileyen tüm sporcuları ve antrenörleri Mustafa Cuma Uğurlu’yu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Online Çevrimiçi Kick Boks Müzikli Sanat ve Aletli Form Teknikleri Yarışması müsabakalarında sergilenen performanslara göre minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler bay bayan kategorisinde madalya ve kupa kazananlara ödülleri İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar