Skip Navigation Links

Samandağ Gazetesi Sahibi Say 13. Ödülünü Ankara'da Aldı

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün yerel ve yaygın basının güçlendirilmesine yönelik faaliyetleri çerçevesinde yapılan

Medya   A+a-

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün yerel ve yaygın basının güçlendirilmesine yönelik faaliyetleri çerçevesinde yapılan “Anadolu Basını Özendirme Yarışması” nda dereceye girenler Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen tören ve devlet bakanı başbakan yardımcısı Bülent Arınç,milletvekillerinin katılımıyla verildi.
Samandağ Gazetesi sahibi Şahiye Say, makale dalında Anadolu basınını özendirme yarışmasında Türkiye üçüncüsü ödülünü “Uyuşturucu,İşsizlik ve Suudi Arabistan Çıkmazı “ yazısıyla aldı.


13.ödülünü alan Say ,özendirme yarışmalarının motive ettiğini söyleyerek “Azim, karar ve meslek sevgisi gazetecilikte önemlidir.Toplumun kulağı sesi Anadolu Basını’nın her yönüyle desteklenmesi gerekir.”diye söyledi.
Törene, Yemen Sanayi ve Ticaret Bakanı Yahya El Mütevekkil, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, İstanbul Milletvekili Sayın Murat Başesgioğlu, Başbakan Başdanışmanı ve Kamu Diplomasisi Koordinatörü İbrahim Kalın, AA Genel Müdürü Hilmi Bengi, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Vakıflar Genel Müdürü Yusuf Beyazıt, Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Batman Milletvekili Ahmet İnal, Çorum Milletvekili Agâh Kafkas , Tokat Milletvekili Sayın Reşat Doğru, Sivas Milletvekili Sayın Hamza Yerlikaya ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Orhan Erinç ve çok sayıda davetli katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet