Skip Navigation Links

İGC'den kamuoyuna duyuru

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, kentte görev yapan basın mensuplarına karşı bazı kişi ve kurumların takındığı olumsuz tavır ve hareket

Medya   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, kentte görev yapan basın mensuplarına karşı bazı kişi ve kurumların takındığı olumsuz tavır ve hareketlere karşı bazı hatırlatmalar yapma gereğini duyduklarını açıkladı.
İGC Yönetiminin açıklaması şöyle: “Görevi sadece; kamuoyuna bilgi vermek ve haber yapmak olan gazeteci, foto muhabiri, haber kameramanları ve basın kuruluşlarını engellemeye yönelik hiçbir harekete karşı sessiz kalmayacağız.
Haber konusu olan kişiler, basın mensuplarına yönelik hakaret ve saldırılarında tüm Cemiyet Üyeleri’ni karşılarında bulacaklardır.
Yapılan haberlerde, kendilerine haksızlık yapıldığını düşünenler, elbette ki yasal yollardan haklarını arayacaklardır.
Geçtiğimiz hafta, İTSO’da yaşanan ve SÖZ Gazetesi muhabirlerine yönelik olumsuz tavırların karşısında olduğumuzun bilinmesini isteriz.
Bu ve buna benzer, basına yapılacak tüm hakaret, saldırı ve olumsuz tavırlara karşı birlik ve beraberlik içinde olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, dün olduğu gibi, bugün de, yarınlarda da tepkisini koyacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet