Skip Navigation Links

Rektör Canda Ömer Soylu'nun konuğu oldu

Barınma sorununu çözün ben öğrenci kontenjanı arttırayım

Medya   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şerefettin Canda İskenderun’da yerel yayın yapmakta olan Mega Tv ‘de Ömer Soylu’nun hazırlayıp sunduğu Platform adlı programda canlı yayın konuğu oldu. Canda; üniversite hakkında ve İskenderun’da bulunan fakülte yüksekokul ve meslek yüksek okulları’nın yapılanması ve bugünkü durumu hakkında bilgi verdi. Rektör Canda İskenderunlular’a hitap ederek“siz öğrencilerin barınma sorununu çözün ben öğrenci kontenjanı arttırayım ve yeni okul açayım ” dedi.

Hatay’da yaşayan herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyerek, “bu çocuklar bizim, onlara gelecek hazırlamakta anne, babalara ve biz eğitimcilere düşen bir an önce harekete geçip birçok bölgelerde öğrenci yurtlarının açılmasını sağlamaktır” dedi.

İskenderun bölgesinde bulunan Mustafa Kemal Üniversitesi bölümlerinin yanı sıra daha çok yeni okulların açılması ile ilgili olarak çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Canda, Dörtyol’da bilişim ve teknoloji fakültesi kurulacağının da müjdesini verdi.

Rektör Canda, “Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde günümüzde artık hastalar şehir dışına tedavisi için gitmek zorunda kalmıyor üniversitemizin elinde bulunan imkânları değerlendirdik üniversitesimiz hastanesine son teknoloji cihazları getirttik. Türkiye’de çok az sayıda bulunan cihazlar artık Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Araştırma Hastanemizde bulunmaktadır. Hastalarımız Gaziantep, Osmaniye, Adana, ilerinden gelmektedirler bu biz Mustafa Kemal Üniversitesi olarak övünç kaynağımız olmuştur” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet