Skip Navigation Links

Pers Ajans Açılış Kokteyliyle Faaliyetine Başladı

İlçemizde yeni bir ajans daha İskenderun'a 'Merhaba' dedi. İskenderun'da kendi alanında oldukça görkemli ve beğeni toplayacak işlere imza atma iddiası

Medya   A+a-

Pers Ajans Açılış Kokteyliyle Faaliyetine Başladı
İlçemizde yeni bir ajans daha İskenderun’a ‘Merhaba’ dedi. İskenderun’da kendi alanında oldukça görkemli ve beğeni toplayacak işlere imza atma iddiasında olan Pers Ajans, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen kokteylde hizmete girdi.
“Küçük dokunuşlarla, büyük mucizeler yaratıyoruz” sloganı ile yola çıkan Pers Ajans Ortakları Eren Özçelik, Ahmet Seher ve Yasemin Özbülbül, kokteylde konuklara yakın gelecekteki projelerinden söz ettiler. Kokteylde, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğrencileri de konuklara eşsiz bir müzik ziyafeti çekti.
Kokteylin açış konuşmasını yapan Pers Ajans Ortaklarından Eren Özçelik, Hatay’da ciddi bir anlayışı oturtmaya çalıştıklarını ve “Tanıtım Fabrikası” olmaya aday olduklarını belirtirken, danışmanlık hizmetleri ve üstlendikleri misyon ile Hatay’da bir ilki gerçekleştireceklerini ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet