Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İsdemir'de Toplu İş Sözleşmesi Emekçiler Tarafından Coşkuyla Karşılandı

27.Dönem Toplu İş Sözleşmesi, İSDEMİR'de çalışan emekçiler tarafından büyük heyecan ve coşkuyla karşılandı.

İsdemir'de Toplu İş Sözleşmesi Emekçiler Tarafından Coşkuyla KarşılandıWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 İSDEMİR ile Özçelik-İş Sendikası arasında imzalanan 27.Dönem Toplu İş Sözleşmesi, İSDEMİR'de çalışan emekçiler tarafından büyük heyecan ve coşkuyla karşılandı.
 
Sözleşmenin getirdiği maddi ve sosyal kazanımları anlatmak için İSDEMİR'de saha ziyaretlerine başlayan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Çelikhane yemekhanesinde bir konuşma yapan İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, 'İSDEMİR'de imzaladığımız toplu iş sözleşmesiyle birçok maddi ve sosyal kazanımını elde etmenin yanında yeni bir dönemi de başlatmış bulunmaktayız.
İSDEMİR'de her anlamda endüstriyel ilişkilerin en üst seviyede olacağı yeni bir dönem başlamıştır. Emekçiler için en iyisini, en güzeli ortaya koymak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz' şeklinde açıklamada bulundu.
İSDEMİR'in yaptığı yatırımlarla büyümeye devam edeceğini ve dolayısıyla yeni istihdamların açılacağını kaydeden Şube Başkanı Güngör, fabrika bacalarının tütmesi, işçinin hak ettiği ücreti alması için her zaman mücadele edeceklerini söyledi.
Şube Başkanı Güngör'ün konuşmasını sık sık alkışlarla kesen emekçiler, yapılan bu güzel toplu iş sözleşmesi için başta sendika genel başkanı ve genel merkez yöneticileri olmak üzere şube başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
İsdemir'de Toplu İş Sözleşmesi Emekçiler Tarafından Coşkuyla Karşılandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar