Skip Navigation Links

Hoş geldin PazarTesi

Yayın hayatına Pazartesi başlayan Pazartesi Gazetesi

Medya   A+a-

Yayın hayatına bugün başlayan Pazartesi Gazetesi
Puzzle Time’ nin sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü Eda Cerrahoğlu’ nun İskenderun basın yayın dünyasına yeni kazandırmış olduğu bir gazete.

Neden Pazartesi?
“ Pazartesi insanların iş günü olmasından dolayı duydukları bir sıkıntı oluyor, buna Pazartesi sendromu diyebiliriz. Bizde bunu göz önüne alarak insanları Pazartesi günleri eğlendiren onlara mizah taşıyan bir yayın hazırlamak istedik.” Şeklinde konuşan Cerrahoğlu’na diğer sorumuz olan okuyucu kitlesine ilişkin “ Biz okur kitlesi olarak gençlik üzerinde duruyoruz ” yanıtını aldık.Bülten şeklinde bir yayın düşündüklerini fakat bunun diledikleri gibi olmadığını bu yüzden gazeteyi tercih ettiklerini belirten Cerrahoğlu “ Biz gazeteci değiliz haberci de değiliz, bizim haber anlayışımız var olan gazetelerden bağımsız olarak farklılıklar gösterecek, gazetemiz bugün bir yaşında ilerleyen yaşlarında bunu topluma daha net gösterme imkanı yakalayacağız “ dedi.

Yeni yayınla Hedeflenen Şey nedir?
“ Bir süredir sürdürdüğümüz Puzzle Time çalışmamız var Puzzle Time’ de yer veremediğimiz, yetişmekte güçlük çektiğimiz haberleri ve okurlarımızı uzun süre bekletmekten kurtarmak için bir çalışma yaptık buna Puzzle Time’nin ağabeyi diyebiliriz.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet