Skip Navigation Links

Kara Hasan Paşa İlköğretimde Öğretmenin Sınırı Yok

Bir yılı aşkın süredir Türkiye çapında Milli Eğitim Bakanlığı ve Garanti Bankası işbirliği ile yürütülen 'Öğretmenin Sınırı Yok' adlı proje ilçemiz Ka

Gündem   A+a-



Bir yılı aşkın süredir Türkiye çapında Milli Eğitim Bakanlığı ve Garanti Bankası işbirliği ile yürütülen “Öğretmenin Sınırı Yok” adlı proje ilçemiz Kara Hasanpaşa İlköğretim Okulu öğretmenlerince de büyük ilgi gördü.
Geçtiğimiz yıl “Fast Food‘a Veda Sağlığa Merhaba” adlı proje çalışmalarıyla Türkiye üçüncüsü olarak göğsümüzü kabartan Kara Hasanpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri hafta içindeki yoğun çalışma temposu ve iş stresini attıkları hafta sonu tatillerini öğrencilerine daha fazla katkı sağlayabilmek için feda ettiler.
Sabah 8.00’dan akşam 5.00’a kadar süren seminerde etkin öğrenme metotları üzerine uygulamalı eğitim ve değerlendirme konulu seminerin çok faydalı geçtiğini belirten öğretmenler her fırsatta bu tür hizmet içi eğitime katılacaklarını belirttiler.
Okul Müdürü Alaittin KARAYİĞİT; “Biz yaparak yaşayarak öğrenmenin öğrencilerimize ve dolaylı yoldan Türk milletine katkısının öneminin farkındayız. Ekibim ve ben çağdaş eğitim modellerinin incelenmesine çok önem veriyoruz.” dedi.
Karayiğit;?“Görmeden incelemeden uygulanmasının mümkün olmadığını da biliyoruz. Bu yüzden tüm personel bu seminere katıldı. Çok eğlendik ve zaten uyguladığımız metotların bilimsel çözümlemelerini yaptık. Uygulamadığımız ya da uygulayamadığımız modellerin de rehberimiz eşliğinde özüne inmeye; bizzat kendimiz uygulayarak farkına varmaya çalıştık. Bize bu imkanı veren başta Bakanlığımız olmak üzere Garanti Bankasına ve hiç tereddüt etmeden tüm hafta sonu tatilini bu işe ayıran değerli öğretmenlerime teşekkür ederim dedi.”
Biz de Kara Hasanpaşa ilköğretim Okulu öğretmenlerinin bu özverili çalışmalarını beğeniyle izliyor, öğrencilerine kendi evlatları gibi davranan bu güzel mesleğin icracılarının başarılarının devamını diliyoruz...

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet