Skip Navigation Links

Mega Medya 16 Yaşında.

Türkiye'de, yayıncılıkta tek sesli dönemin sona ermesiyle, özel televizyonların döneminin başladığı yıllarda yayın hayatına başlayarak İskende

Medya   A+a-

Türkiye’de, yayıncılıkta tek sesli dönemin sona ermesiyle, özel televizyonların döneminin başladığı yıllarda yayın hayatına başlayarak İskenderun’da ilklere imza atan MEGA TV, kuruluşunun 16. yılında da hizmetine devam ediyor.

16 yıl önce, o günün zor koşullarında İskenderun’un gözü kulağı olma iddiasıyla yayın hayatına başlayan MEGA TV, daha sonra bünyesine kattığı Radyo MEGA, megamedya.org internet sitesi ve MEGA HABER gazetesi ile MEGA MEDYA GRUBU olarak daha güçlü bir şekilde yayın hayatını sürdürüyor.
16. kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamada bulunan MEGA Medya Grubu Yönetim Kurulu başkanı Sabahattin UYGUN; “15 Ağustos 1994 yılından bu yana görsel, işitsel ve yazılı medya dünyasının içinde olan MEGA MEDYA GRUBU yayın kuruluşlarımız, daima mazlumun ve haklının yanında, hainin ve haksızın karşısında olmaya özen göstererek, objektif yayınlarıyla çizgisini değiştirmeden bölge halkının vazgeçilmezi olmuştur. İlkeli ve yürekli duruşuyla daima İskenderun halkının hizmetinde olacağımızı bir kez daha duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bölgemize en iyi şekilde hizmet etmeye ve olanaklar elverdiğince yatırımlara önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz.” dedi.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten MEGA Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir YAZICI’ da yaptığı açıklamada; “Kuruluşundan bu güne ‘Doğru söz, doğru ses, doğru haber’ ilkesiyle kamu yararını ön planda tutma sorumluluğuyla hareket eden medya grubumuz, saygın ve güvenilir yayın kuruluşu olma prensiplerinden ödün vermeden İskenderun’un gözü kulağı ve sesi olmaya devam ediyor. MEGA Medya Grubu olarak sorumlu yayıncılık anlayışımızla bireysel çekişmelerden uzak durmaya, Demokrasi mücadelesine katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olmanın bilinciyle hareket ediyoruz.” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü;
“16 yıl önce faaliyet göstermeye başladığımız meşakkatli basın yolunda, zor şartlara rağmen, özveriyle çalışan deneyimli, kaliteli, saygın ekibimizle birlikte gündemi yakından izlemeye, halkımızla aramızda sağlam ve güvenilir bir köprü olmaya, pozitif yayıncılık anlayışımızla toplumu doğru yönlendirmeye gayret gösteriyoruz. Her koşulda sağduyulu bölge halkının yanında duran yayıncılık anlayışımızla, toplumun her kesiminden takdir görmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. Objektif, özgür irade ve demokrasi anlayışımız ile bölgemizde barışın, kardeşliğin ve sevginin güçlü, güvenilir sesi olarak 16 yıldır her gün bizi izleyenlerin konuğu olduk. Bundan böyle de Laik Türkiye Cumhuriyetinin ve halkımızın çıkar ve menfaatleri doğrultusunda, Ülkemizin çağdaş çizgisinden de hareketle doğru ve etkili bir güç olma sorumluluğuyla toplumu aydınlatmaya, halkın nabzını tutmaya devam etmeyi umuyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Öncelikle bizlere güç veren, sahip çıkan İskenderun halkına teşekkür ediyoruz. MEGA Medya Grubunun saygınlığını ve güvenilirliğini koruyarak, kurumu bu günlere özveri ve heyecanla taşıyan, başarılı hizmetlere imza atan ekip arkadaşlarımı kutluyorum, emeği geçen katkı sağlayan herkese MEGA Medya Grubu adına teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla…”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet