Skip Navigation Links

Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu Öğrencileri Geri Dönüşüme Dikkat Çekti

Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu 1-A ve 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Oben BABAOĞLAN AKDUMANLI ve Gökçe BAĞCI danışmanlığında..

 Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu Öğrencileri Geri Dönüşüme Dikkat Çekti

Eğitim   A+a-

 
Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu 1-A ve 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Oben BABAOĞLAN AKDUMANLI ve Gökçe BAĞCI danışmanlığında, TÜRKİYE-HIRVATİSTAN ortaklığı ile yürütülen '' GREEN PRODUCTS FOR GREEN EUROPE! WE CAN DO İT! '' isimli eTwinning projeleri kapsamında kendi ürünlerini ürettiler.
Projenin amacı doğal ürünlerin önemi üzerinde durmak, geri dönüşüme dikkat çekmek ve daha yeşil bir dünya oluşturmak. Öğrenciler bu amaç doğrultusunda hareket ederek 1-A sınıfı elma kabuklarından elma sirkesi, 4-A sınıfı ise portakal kabuklarından portakal kabuğu reçeli ürettiler. Okul müdürü Mehmet DÖNMEZ, müdür yardımcısı Mahir KALENDER, projeden sorumlu öğretmenler Oben AKDUMANLİ,Gökçe BaĞCI ve öğrenciler ile birlikte Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU'nu makamında ziyaret edip,öğrencilerin kendi üretmiş oldukları reçel ve sirkeden hediye ettiler. Projede olmaktan çok mutlu olan öğrenciler kendi ürününü üretebilmenin harika bir deneyim olduğunu dile getirdiler.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet