Skip Navigation Links

Gazeteci Soylu Evliliğe İlk Adımı Attı

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Sözcüsü, Mega TV Haber Müdürü ve Son Haber Gazetesi yazarlarından Ömer Soylu ile Çakır ailesinin güzel kızı Zeyn

Medya   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Sözcüsü, Mega TV Haber Müdürü ve Son Haber Gazetesi yazarlarından Ömer Soylu ile Çakır ailesinin güzel kızı Zeynep Çakır, hafta sonu düzenlenen renkli bir törenle evliliğe giden yolda ilk adımı attılar.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın merkezinde düzenlenen tatlı töreninde Genç çiftin heyecanlı oldukları gözlenirken, çiftin yüzüklerini Mega Medya Grubu Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun, İGC Başkanı Şehmus Aslan ve Son haber Gazetesi sahibi Hamit Saçar takarken, mutluluk dileklerinde bulundular.
Genç çiftin çok sayıda gazeteci dostlarının katıldığı tatlı töreni oldukça renkli geçti. Dünya evine girme yolunda ilk adımı atan Genç çift mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaştı.
Gazeteci Soylu kurdele kesiminden sonra küçük parçaları kısa sürede evlenmeleri dileği ile diğer bekar gazetecilere verdi
Genç Çiftin nikah törenlerini 20 Haziran cumartesi günü saat 14:00 ‘de İskenderun Belediyesi nikah salonunda yapacakları öğrenildi.
Mutluluğa giden yolda nişan yüzükleri takılan Ömer Soylu ile Zeynep Çakır çiftine mutluluklar diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet