Skip Navigation Links

Hür Haber 8 Yaşında

İskenderun'da günlük olarak yayın hayatını sürdüren Hür Haber gazetesi, 8. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir geceyle kutladı

Medya   A+a-

 
İskenderun’da günlük olarak yayın hayatını sürdüren Hür 8gunhaber.com/etiket/haber/" target="_blank">Haber gazetesi, 8. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir geceyle kutladı
 
 
İssos otelde gerçekleştirilen geceye, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, AKP Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları ve seçkin davetliler katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Hür Haber gazetesi sahibi Adnan Tink, ayakta kalma mücadelesi veren yerel gazetelerin çok zor şartlarda yayın hayatını sürdürdüğüne dikkat çekerek, “Kuruluş yıl dönümümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımız sayesinde Hür Haber gazetesi 8 yılı geride bıraktı. Maddi manevi her zaman desteğinizi gördük. İnanıyoruz ki, sizlerle çok büyük bir aile olan gazetemiz, daha uzun yıllar yayın hayatını sürdürecektir. Sevgili eşim Nur Tink’in idaresinde faaliyetlerini sürdüren Hür Ajans ile birlikte her daim hizmetinizdeyiz” dedi.
Sanatçı Cihan Erman’ın söylediği güzel parçalarla renkli bir gece geçiren davetliler, geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.
8. Gün ve www.8gunhaber.com ailesi olarak, Hür Haber gazetesinin 8. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Adnan ve Nur Tink şahsında tüm emeği geçenlere başarılar diliyoruz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet