Skip Navigation Links

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye'de Kısa Zamanda Çok İş Başarıldı

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye'de Kısa Zamanda Çok İş Başarıldı

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye'de Kısa Zamanda Çok İş BaşarıldıWeb
TV

Gündem   A+a-

 İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu “Suriye İdlib’de Hatay Valiliği’nin koordinasyonunda nihayete erdirilen briket evler bölgesinde incelemelerde bulunarak kısa sürede çok büyük işler başarıldığına dikkat çekti ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Suriye İdlib bölgesinde 4 ayrı noktada 5 bin 902 evin çok kısa sürede yapımını tamamlayan Dönmezoğlu iç ve dış ticaret Yönetim kurulu başkanı Mehmet Dönmez İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Alt yapı içme suyu ve sosyal donatıları tamamlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. İçerisinde okullar,camiler, sağlık ocakları gibi sosyal donatılarında yer aldığı Briket evleri inceleyen Soylu, yaptığı açıklamada kısa sürede çok büyük işlerin yapıldığına dikkat çekti.
SOYLU’DAN TEŞEKKÜR
Çalışmalarından dolayı Mehmet Dönmez ve ekibi başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Soylu şöyle konuştu. "Bu milletin asaletini, merhametini, komşuya duyarlılığını açık şekilde dünyaya sergilendiğini burada görüyoruz. Bu bizim için fevkalade önemli bir durum. Her şey parayla olmuyor, gönülle oluyor, gönülle insanlıkla oluyor. Allah razı olsun, bunlar çok çabuk zamanda yapılan işler. Yapan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Burada olağanüstü kısa zamanda olağanüstü büyük işler yapıldı. Bu da Allah'ın inayetidir. O dedi ve oluyor. Buradan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı, minnetlerimizi, aziz milletimize de hayırlarının yerine gittiğini ve burada çok ihtiyaçlı olan kendi topraklarından, yerinden edilmiş, yetim ve dul kalmış insanların ev imkanı bulduklarını ve birinci sınıf bir hizmetle karşı karşıya kaldıklarını ifade etmek istiyorum. İnşallah çok bilen, çok konuşan, az icraat yapan, aynı Kudüs'te olduğu gibi zulme sessiz kalan Avrupa da burada neler yapıldığını görür de farkına varır düşüncesi içerisindeyiz. Allah yardımcımız olsun inşallah. Tekrar buradaki vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye'de Kısa Zamanda Çok İş Başarıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet