Skip Navigation Links

CAMİLERDE BAYRAM NAMAZI COŞKUSU!

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile İskenderun Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Başkanı A

CAMİLERDE BAYRAM NAMAZI COŞKUSU!

Gündem   A+a-

 Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile İskenderun Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Başkanı Ayhan Tosyalı, bayram namazını Hacı Şerif Tosyalı Cami’nde cemaatle kıldı.
Namaz sonrasında Tosyalı Ailesi, vatandaşlarla bayramlaştı.
 
Ramazan Bayramı’nda sabahın erken saatlerinde sokaklarda bayram namazı hareketliliği vardı. Bayram namazını kılmak isteyenler seccadesini alıp camilere akın etti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram namazı kılındı, dualar edildi.
 
Vatandaşlar, bayram namazını kılmak için evlerine yürüme mesafesinde olan camilere gitti. Hacı Şerif Tosyalı Camii’nde Ramazan Bayramı namazı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kılındı. Cami içinde seccadelerini sosyal mesafe kuralına uygun şekilde sererek saf tutan cemaat, bayram namazını kıldı.
 
Hacı Şerif Tosyalı Camii İmamı Recep Ateş, hutbede İsrail’in Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik saldırılarının son bulmasını diledi, dünyanın farklı yerlerinde zulüm gören Müslümanlar için dua etti. Ateş, vaazında tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul olmasını diledi.
 
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da, cami cemaati ile bayramlaşarak, ramazan bayramının sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet