Skip Navigation Links

Başkan Güven'den Bayram Mesajı

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutladı.

Başkan Güven'den Bayram Mesajı

Gündem   A+a-

 
 
 
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutladı.
Sosyal medya aracılığıyla yaptığı kutlama açıklamasında, pandemi sürecinde geçen 2. Ramazan ayımızın tamamlandığını, devletin özellikle bu aylarda ihtiyaç sahibi olan vatandaşların yanında olduğunu belirterek şunları söyledi, "Pandemi sürecinde ikinci Ramazan ayımızı da bugün tamamlıyoruz. Devletimiz, özellikle bu aylarda ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında oldu.
Yardımlaşmanın ve paylaşmanın zirvede yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında, ibadetlerimizin ve hayırlarımızın kabul olmasını dilerim.
Şüphesiz ki pandemiden önce, Bayramlarımızı büyük bir heyecanla bekler ve büyük bir coşku ile kutlardık. Sabrederek bu günleri atlatıp, yine eski günlerdeki gibi coşku ile Bayramlarımızı kutlayabilmek için lütfen birlik olalım ve kurallara uyalım.
Son günlerde İsrail tarafından Filistin halkına yapılan insanlık dışı saldırılara tanık olmaktayız. Müslüman halka ibadetleri sırasında yapılan zulmü şiddetle kınıyor, masum insanların ölümüne sebep olan İsrail'e karşı Müslüman Devletleri birlik olmaya davet ediyorum. Çocukların öldürülmediği, inanç ve ibadet özgürlüğüne saygı duyulduğu bir Dünya'da, daha güzel günler yaşayabilmeyi umut ediyorum.
Bayramdan sonra siz değerli hemşerilerimize, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı olarak, yeni binamızda hizmet vermeye devam edeceğimizi de duyurmak isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin mübarek #RamazanBayramı'nı tebrik eder, insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim."
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet