Skip Navigation Links

Korku Egemenliğine Son Vereceğiz

30 mart sabahı İskenderun Belediyesinde korku egemenliğine son vereceklerini söyledi.

Medya   A+a-

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, 12 ve 13. üçüncü mitingini, binlerce kişinin katılımıyla büyük bir coşkuyla Barbaros Mahallesi ve Yıldırım Tepe’de gerçekleştirdi. Seyfi Dingil Mete Aslan’ın belediye işçilerine köle muamelesi yaptığını belirterek 30 mart sabahı İskenderun Belediyesinde korku egemenliğine son vereceklerini söyledi.
Mitingde ilk konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, yaptıkları bütün mitinglerde karşılaştıkları bu coşkunun 29 Mart günü sandığa da yansıyacağını dile getirerek, “Siz değerli halkımızın bu coşkusu herkesin kulağına kadar gitmiş. Sizlerin bu coşkusu biz inanıyoruz ki 29 Mart’ta sandığa da yansıyacak. Artık yetkide kararda sizde. Bizler artık 15 yıldır emanet ettiğimiz bu belediyemizi geri alacağız. Bir beş yıl daha maceraya tahammülümüz yok” dedi.
İlçe Başkanı Musa Kurşun’un ardından konuşma yapan İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil de, İskenderun’a sosyal belediyeciliği getirmek için bu yola baş koyduklarını dile getirerek, vatandaşların belediyeden korkar hale geldiğini dile getirdi. Dingil; “Şuan İskenderun Belediyesi, korku imparatorluğu olarak adını anımsatıyor. İnsanlarımız İskenderun Belediyesi’nden korkar bir duruma geldiler. Bunun yanı sıra belediyede çalışan işçiler de o miting senin bu miting benim gezmekten yoruldular. Sayın Mete Aslan yaptığı her mitinge belediye işçilerini taşıyıp duruyor. Artık onlarda yoruldular. Ama biz diyoruz ki biz başa geldikten sonra belediye işçileri sadece İskenderun halkına hizmet edecekler” diye konuştu. Şuan İskenderun Belediyesi’nde çalışan işçilerin, kendisinin göreve geldikten sonra işten çıkarılacakları yönünde çıkan bazı söylentilere de yanıt veren Dingil; “Size söz veriyorum, ben göreve gelirsem hiçbir işçi kardeşimiz benden dolayı işinden olmayacak. Belediyeden hiçbir işçi işten çıkarılmayacak. İnsanlar üzerinde böyle bir korku yaratılmak isteniyor. Belediye elemanları lütfen oylarınızı hiç kimseye bağlı kalmadan kullanın ve korkmayın. Gelin birlikte bu korku egemenliğini ortadan kaldıralım. Bizden kimse imtiyaz beklemesin, eşitlik beklesin. Belediye koltuğu bize güç vermeyecek, insanlarımıza itibar olarak yansıyacak. Ben sizin adayınızım. Mete Aslan, artık senin bu maçta yerin yok, artık kırmızı kart gördün sen. Zorla hiçbir güzellik olmaz, ağabeylik yap, artık milleti kaosa sürüklemeyi bırak. Ak Parti çok büyük hizmetlerle yola çıkmıştır. İskenderun Belediyesi’nin bütçesi 28 mahalleye bölünecek, kentin dışındaki hiçbir kuruluştan mal alınmayacak. Bu şekilde esnafımızın gelirini arttıracağız, emekleriniz boşa gitmeyecek. İskenderun’a gelecek iş adamlarıyla özel ilgilenilecek. Yeter ki buraya bir istihdam kaynağı yapsın, ruhsatlarını bizzat biz ayarlayacağız. Yalnız bir şartımız var, şehir dışından hiç kimseyi işe almayacaksınız, sadece kentlimiz çalışacak” şeklinde konuştu.
Son olarak konuşma yapan Vekil Karasayar ise, bu ülkenin devleti olarak Ak Parti’nin aldığı başarıların, vatandaşlar sayesinde kazanıldığını ifade ederek, “İskenderunlumuzun sorunları çözülecek ve bunu da oy avcılığı uğruna yapmayacağız. Asfalt sezonu gelir gelmez, Arsuz yolumuzun büyük bir kısmını tamamlayacağız. Bölgedeki elektrik sorununa çözüm sağlayacağız, şebekeyi yeraltından geçireceğiz. İskenderun’a hizmetler gelecek ama yanıma Seyfi Dingil’i de verirseniz bu kentin çözülmeyecek sorunu kalmayacak” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet