Skip Navigation Links

Gazetecilerin koltukları ayrıldı..

12'şerli 2 sıra halinde monte edilen turuncu koltuklar ile medya mensuplarının yerine diğer konukların oturması önemli ölçüde engellenmiş olacak.

Medya   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf H. Civelek, İskenderun Belediye Meclis Salonu’nda görev yapan basın mensupları için turuncu renkli ve üzerinde “BASIN” yazılı koltukları meclis salonuna monte ettirdi. 12’şerli 2 sıra halinde monte edilen turuncu koltuklar ile medya mensuplarının yerine diğer konukların oturması önemli ölçüde engellenmiş olacak.
Medya mensuplarının yeni koltuklarını değerlendiren Başkan Civelek “Medya mensubu arkadaşlarımızı meclis çalışmaları sırasında yer yokluğu nedeniyle bazen merdivende oturuyor görüyordum. Bu sorunu çözmek üzere basın birimindeki arkadaşlara talimat vermiştim. Konuyla ilgili arkadaşlarım 4 Eylül 2009 tarihli meclis oturumuna bu koltukları yetiştirmişler. Medya mensuplarımızın bu koltuklarda rahatça görev yapmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan İskenderun Belediyesi Basın Bürosu’ndan Doğan Süslü “Meslektaşlarıma tahsis edilen turuncu koltuklar son derece isabetli bir karar. Böylesi bir değişimi gerçekleştiren belediye başkanımıza ve konuyla ilgili çalışmalara katkı veren belediye başkan muavinimiz Erdoğan Güldür’e gazeteci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet