Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş İskenderun-Arsuz Bölgesindeki EXPO Alanını İnceledi

SAVAŞ: AMACIMIZ CAZİBE ALANLARI OLUŞTURUP İNSANLARI HATAY’A ÇEKMEK

Başkan Savaş İskenderun-Arsuz Bölgesindeki  EXPO Alanını İncelediWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 10 Aralık’ta dünyaya kapılarını açacak olan EXPO 2021 organizasyonunun İskenderun-Arsuz bölgesindeki alanında incelemelerde bulundu.
Lütfü Savaş’a, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da eşlik etti.
EXPO alanını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Savaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
“İSKENDERUN MÜTHİŞ BİR ALAN KAZANIYOR”
EXPO 2021’in Hatay'ın uluslararası tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Savaş, “İskenderun sosyal, kültürel, eğitim ve ticari alandaki faaliyetleri yapacak müthiş bir alana kavuşuyor. İskenderun ve Arsuz var oldukça bu mekanlar hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edecek. Burada uluslararası mutfaklar olacak. Sadece Hatay halkı değil Türkiye’den ve dünyanın farklı yerlerinden gelen gelen insanlar dünya mutfaklarının yemeklerini burada bulabilecek. Amacımız cazibe alanları oluşturup insanları Hatay’a çekmek. O yüzden uluslararası mutfağı buraya kuracağız. Ulusal mutfakları ve Hatay’ın mutfağını Antakya-Defne bölgesindeki alanda sergileyeceğiz. Herkes aradığı lezzeti bu alanlarda bulabilsin istiyoruz” dedi.
YILMAZ : ANLATILANIN DA ÖTESİNDE BİR PROJE
EXPO alanlarını çok beğendiğini ifade eden İTSO Başkanı Yılmaz, “Bu alanı dışarıdan geçerken görüyorduk. Anlatılanın da ötesinde bir yer ve proje. Hayata geçirilen bu projenin önemli olduğunu hep birlikte göreceğiz. İnanıyorum ki İskenderunluların muhteşem zaman geçirebilecekleği bir alan olacak” diyerek Lütfü Savaş’ı ve emeği geçenleri tebrik ettiğini ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Savaş İskenderun-Arsuz Bölgesindeki  EXPO Alanını İnceledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar