Skip Navigation Links

Efsay’da Herşey Muhteşem…

Damak Zevkinden Taviz Vermeyenler İçin Efsay…

Efsay’da Herşey Muhteşem… Web
TV

İskenderun   A+a-

 Şehit Pamir Caddesi Sarıyer Börekçisi karşısı Yörem Baklava yanında faaliyet gösteren Efsay Kuruyemiş, İskenderun'da alışılmışın dışında bir konsept oluşturarak işletmenin ön kısmında sıcak soğuk içecek satış standı oluşturduğunu ve bu stant üzerinden gelen müşterilerine satış ve ikramda bulunması büyük beğeni topluyor.
Efsay Kuruyemiş ve Baharat’ta ayrıca; Taze Kahve çekirdeklerini açık, orta, orta koyu ve koyu seçenekleriyle müşteriye sunduğunu ve isteğe göre hazırlanan kahve çekirdeklerin makinada müşterinin gözü önünde öğütülerek müşteri memnuniyetini sağlanıyor.
Efsay Kuruyemiş ve Baharat’ta müşteri istekleri doğrultusunda Kuruyemiş, Şekerleme, Kahve, Baharat, Lokum, Kuru Sebze, Kuru Meyve de bulunduruyor ve ayrıca özel günler için de lokum ve özel çikolata kutusu tasarımları yapılıyor.
Kuruyemiş denildiğinde kalite ve uygun fiyatın bir arada olduğu Efsay Kuruyemiş ve Baharat, müşterilere kolaylık sağlamak amacıyla ev ve işyerlerine de 0 506 357 69 64 numarasından ulaşıldığında servis hizmeti veriyor.
İşletme yetkilisi Mustafa Fikret Yüksel' e oluşturulan bu konseptle ne yapmaya çalıştıklarını sorduğumuzda "Kalite tesadüf değil, tercihtir." sloganıyla faaliyetine başlayan firmamız, en doğal, en taze ve en kaliteli ürünleri en hijyenik ortamda müşterileriyle buluşturmaya çalışmaktadır. Müşterilerimizin en keyifli anlarına eşlik edecek tüm lezzetler her daim taze, her daim sağlıklı, her daim uygun fiyatlarla EFSAY Kuruyemiş’te! " yanıtını alıyoruz.
 
https://www.facebook.com/efsaykuruyemis/
https://instagram.com/efsaykuruyemis?igshid=1jjumuatiwfg4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efsay’da Herşey Muhteşem…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet